Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De mooiste kleuren voor in de badkamer

Tip de mooiste kleuren voor in de badkamer

Een badkamer is tegenwoordig niet alleen maar een functionele ruimte, het is de plek waar je heerlijk tot rust komt na een lange werkdag. Door kleuren aan de ruimte toe te voegen creëer je eenvoudig een persoonlijke sfeer aan de ruimte. Denk bijvoorbeeld hierbij aan gekleurde wand en/of vloertegels, gekleurde badmeubels of accessoires. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Dit zijn daarom de beste badkamerkleuren volgens ons op een rijtje.

Effecten van kleur

Sommige mensen houden van een strak witte badkamer, waar anderen niet genoeg kleur in hun ruimte kunnen hebben. Kleur is iets heel persoonlijks. Elke kleur heeft invloed op de beleving van de ruimte. Lichte kleuren maken de ruimte groter. Terwijl donkere kleuren zorgen voor een intieme sfeer. Bedenk van te voren daarom goed welk sfeer je wilt in je nieuwe badkamer.

Neutrale kleuren als basis

Een voorbeeld van een neutrale kleur is antraciet. Het wordt vaak gebruikt in industriële badkamers. Het fijne aan antraciet is dat een strakke uitstraling aan de ruimte kan geven. Het is een hele makkelijke kleur om te combineren. Door contrast aan te brengen met een andere meer uitgesproken kleuren is er veel variatie mogelijk.

Effecten van kleur in de badkamer

De trendkleur van dit moment: zwart

Zwart is enorm populair en wordt veel toegepast in badkamers. De uitdaging met een zwarte badkamer Zwart heeft een chique en rustige uitstraling. Mix en match diverse zwarte texturen en materialen om een speels effect te creëren. Kies bijvoorbeeld voor zwart marmer met een matzwart toilet en badmeubel. Als je zoekt voor een extra luxe uitstraling is een zwarte badkamer perfect te combineren met gouden details als de kraan en regendouche.

Zwart in de badkamer

Grijs, een absolute klassieker

Grijs is een absolute klassieker. Wij weten wel waarom: Deze neutrale kleur geeft je badkamer meteen stijl en elegantie. Het ene grijs is het andere niet, en je kan ook makkelijk verschillende grijstinten met elkaar combineren. Zo krijgt de ruimte meer diepte. Witte elementen in vorm van een bad of toilet zorgen voor frisse accenten in de badkamer.

Grijs in de badkamer

Witter dan wit

Wit is natuurlijk een perfecte kleur om als basis te gebruiken. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dan alleen hoogglans witte tegels. Door verschillende grootte en vormen witte tegels te gebruiken creëer je een stijlvolle badkamer. Of wat dacht je van wit marmertegels? Een witte badkamerbasis geeft een gevoel van puurheid en is strak en overzichtelijk.

Wit in de badkamer

Groen accenten

Groen is misschien niet de eerste kleur waar je aan denk bij een badkamer maar het kan perfecte toevoeging zijn. Vooral als je groen als kleurnuances aanbrengt in details of decortegels. Groen zorgt voor een ontspannen sfeer. Het is staat mooi met houtlooktegels. Zo maak je direct een natuur look in je badkamer.

Groene accenten in de badkamer

Blauw

Blauw is een verrassend veelzijdige kleur. Er zijn zoveel tinten en elke int heeft een eigen uitstraling. verwijst naar lucht en water. Deze kleur zorgt voor een frisse look-and-feel en is verrassend veelzijdig. Elke tint heeft een andere uitstraling. Daarnaast straalt blauw rust, kalmte en vertrouwen uit.

Blauw in de badkamer

Kleuradvies in onze winkels

Vind je het lastig om de juiste kleur te bepalen? In onze winkels vind je veel badkameropstellingen met divers kleurgebruik. Ook staan onze adviseurs klaar voor een passend advies en helpen wij je vrijblijvend op weg naar de juiste kleurstelling in de badkamer. De keuzes die tijdens een adviesgesprek worden gemaakt worden omgezet in een 3D-ontwerp. Zo kan je goed zien wat de mogelijkheden van de badkamer zijn.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder