Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sunshower

Tip tegen de winterdip: upgrade je badkamer!

De dagen worden weer korter en grauwer, en dat merken we. We komen minder buiten en als we buiten komen, kleden we ons extra dik aan. Door de vitamine D die we mislopen in de donkere maanden, hebben veel mensen last van een winterdip. Om deze winter lekker in je vel te zitten, hebben we een aantal tips voor je om de winterdip dit jaar te ontkomen!

Vitamine D

Vitamine D is essentieel voor de mens. Wanneer je hiervan tekort komt, kan dit leiden tot onder andere (ernstige) vermoeidheid en depressie. Daarom is het ontzettend belangrijk om je vitamine D-peil aan te vullen wanneer je niet genoeg in de zon komt! Wanneer het niet mogelijk is om jezelf in de zon te zetten, kun je de zon beter in huis halen.

Zon onder de douche

En op welke plek kun je dat beter doen dan onder de douche! Een goede tip tegen de winterdip is bijvoorbeeld het installeren van een sunshower of feel good shower. Deze straalt UV-licht en infraroodlicht uit, wat onder andere ten goede komt aan de hoeveelheid vitamine D in het lichaam. Daarnaast is het heerlijk ontspannend om de heerlijke stralen te voelen tijdens een al ontspannende douche. Naast dat deze sunshower je voorziet van de nodige vitamine D, kleur je ook nog eens subtiel bij door het UV-licht.

Extra comfort

Onze laatste tip tegen de winterdip: een whirlpool. Door een whirlpool in je badkamer te installeren kun je, terwijl het buiten koud en donker is, heerlijk ontspannen. Wij bieden verschillende whirlpools aan, waarin je heerlijk kunt variëren. Kies bijvoorbeeld voor de Whirlpool Premium 2 Luxe. Deze beschikt over verstelbare waterjets. Door de masserende werking van de waterstralen kun je heerlijk ontspannen. Weg met die winterdip!

Kom je opties bekijken

Wil je meer weten over de sunshower, feel good shower of whirlpool? Kom dan langs in een van onze winkels of maak een afspraak. Wij helpen je graag bij alles rondom je (nieuwe) badkamer, én bij het verhelpen van je winterdip!

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder