• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tips voor de perfecte badkamer

De badkamer is een plek om helemaal tot rust te komen. Kan jouw badkamer wel een opfrisbeurt gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan deze tips van Sani4All voor de perfecte badkamer.

Doe inspiratie op

Belangrijk vooraf is om te weten wat je nu precies wilt en mooi vindt. Smaak is persoonlijk, dus daar kunnen wij je niet bij helpen. Kijk daarom goed rond bij familie, bekenden en bezoek verschillende badkamerwinkels om inspiratie op te doen. Zo doe je nieuwe ideeën op en weet je wat je wel en niet mooi vindt in jouw droombadkamer. Zo zet jij echt een goede stap in de richting van de perfecte badkamer.

Kies de benodigdheden

Wat is voor jou belangrijk in de badkamer van je dromen? En wat is er financieel gezien mogelijk? Bedenk goed wat belangrijk is en kán. Wil je een groot bad? Of is opbergruimte van belang? En hoe zit het in de toekomst? Blijf je de komende jaren wonen waar je woont? Heb je jonge kinderen of gaan ze op korte termijn het huis uit? Bedenk dus wat nodig is en wat niet. Dat voorkomt straks verkeerde keuzes.

Maak altijd een ontwerp

De mogelijkheden en indeling van jouw badkamer zijn cruciaal. Maak daarom altijd een ontwerp van je droombadkamer. Laat je wensen en afmetingen achter en wij maken in overleg een 3D-ontwerp. Hiermee richten wij jouw ruimte in met de gewenste badkameronderdelen, zoals douches, baden, badmeubels, badkamerkasten en toiletten. Doordat alle elementen meegenomen zijn, kom je later niet voor verrassingen te staan.

Kies voor de vakman

Ook een belangrijke tip: laat de montage van jouw droombadkamer doen door de specialist. Dit is namelijk een kundig en tijdrovend proces en je wilt dat dit goed gebeurd. Indien gewenst kunnen wij de montage verzorgen. Zo weet je zeker dat je nu, maar ook in de toekomst, kunt genieten van perfecte badkamer!

Meer weten?

Wil je meer informatie over jouw nieuwe badkamer? Of wil je graag een afspraak maken omtrent de badkamerrenovatie? Neem dan contact met ons op. Sani4All is verrassend anders voor iedereen. Dat wil zeggen: écht iedereen kan bij ons slagen. Voor meer inspiratie, bekijk onze badkamerstijlen. We hebben verschillende stijlen zoals bohemian badkamersindustriële badkamerkleurrijke badkamers of een van onze andere badkamerstijlen.

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer inspiratie

Badkamerinspiratie: een moodboard maken

Lees verder

Badkamertegels kiezen 6

Do’s en don’ts bij het kiezen van de juiste badkamertegels

Lees verder

Eyecatchers creëren in de badkamer

Eyecatchers creëren in de badkamer

Lees verder

Welke kleuren zijn geschikt voor jouw badkamer?

Welke kleuren zijn geschikt voor de badkamer?

Lees verder