Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tips voor een duurzame en betaalbare badkamer

Ben je de zoektocht naar een nieuwe badkamer gestart? Wellicht is dit dan een mooi moment om te kijken naar de mogelijkheden voor milieu- en geldbesparende mogelijkheden. Lees hier onze tips voor een duurzame en betaalbare badkamer.

Tips Voor Een Duurzame En Betaalbare Badkamer

Duurzame badkamer

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Het is beter voor het milieu, maar het kan jou ook in de kosten schelen. De badkamer is bij een uitstek een ruimte die veel gebruikt wordt, maar waar je veel op water en energie kunt besparen. Kies daarom voor een badkamer die bestaat uit duurzame materialen. En dat hoeft niet ten koste te gaan van het comfort wat je wenst. Want duurzamer is niet altijd duurder. Zo is veel hoogwaardig materiaal, zoals tegels of hout, recyclebaar en kun je kiezen voor LED verlichting.

Bespaartips

  • Ga korter douchen

Als alle gezinsleden een paar minuten per keer minder douchen, bespaar je op jaarbasis al een hele hoop op de verwarmingskosten en het waterverbruik.

  • Kies voor LED verlichting

Met deze lamp kies je voor de zuinigste optie. Ten opzichte van een gloei- en spaarlamp, bespaar je veel op de energiekosten.

  • Installeer slimme kranen

Deze kranen hebben een waterspaarstand. Ze zijn niet in één beweging open te zetten. Je krijgt een vollere straal met minder water. Dat scheelt veel water.

  • Gebruik biologische schoonmaakmiddelen

Er zijn tegenwoordig biologische schoonmaakproducten op de markt. Hiermee maak je jouw sanitair goed schoon, maar belast je het milieu niet al te zwaar.

Bezoek onze winkel

Wil je meer weten over de duurzame badkamer? Of wil je graag weten hoe je meer kunt besparen op het water en de energie? Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak met onze badkamerspecialisten. Zij nemen vervolgens alle tijd voor jou en vertellen je alles over de mogelijkheden van een duurzame badkamer.

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder