Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tips voor het renoveren van jouw badkamer

Heb je net een huis gekocht waar een nieuwe badkamer in moet? Of is je oude badkamer aan vervanging toe? Dan is de kans groot dat je je badkamer gaat renoveren. Een badkamerrenovatie kan best ingrijpend zijn. Wij hebben daarom een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Renoveren badkamer

Wat wil je?

Belangrijk is om allereerst te bepalen wat je precies wil in je badkamer. De keuze is natuurlijk enorm, ga daarom eerst aan de slag met een moodboard. Zo krijg je goed in kaart wat je wensen precies zijn. Als je deze op een rijtje hebt is het verstandig aan het werk te gaan met de indeling. Teken de afmetingen van je badkamer en ga daarna puzzelen met de indeling. Probeer ook wat te verplaatsen met bepaalde meubels of elementen, vaak kom je dan tot de indeling die je badkamer het beste benut. Mocht je willen weten hoe de badkamer er dan uit komt te zien kan je een 3D-planner gebruiken.

Waar moet je rekening mee houden?

Je hebt vaak een aantal wensen waaraan je nieuwe badkamer na renovatie aan moet voldoen. Belangrijk hierbij is om te bepalen waar je rekening mee moet houden. Moet de wasmachine bijvoorbeeld ook in de badkamer komen? Dan is het belangrijk dat je hier plek voor vrijhoudt. Daarnaast is het handig te bepalen met hoeveel personen je de badkamer tegelijk gebruikt en hoe lang je nog van plan bent te blijven wonen in de betreffende woning. Gebruik je de badkamer bijvoorbeeld met meerderen tegelijk? Dan zal je rekening moeten houden met ruimte. Weet je zeker dat je oud wil worden in dit huis? Dan zou je bijvoorbeeld rekening kunnen houden met de instap van de douche of het bad.

Rekening houden badkamerrenovatie
Budget badkamer renoveren

Budget

Je hebt een beeld gekregen van hoe de nieuwe badkamer en de renovatie eruit moet komen te zien. Waarschijnlijk heb je een bepaald budget voor ogen, maar wat zijn dan de totale kosten? Dit is natuurlijk afhankelijk van wat voor soort badkamer er voor terug geplaatst moet worden, of je deze zelf plaatst en of je de huidige badkamer er zelf uit sloopt. Je moet er rekening mee houden dat als je de badkamer hebt uitgezocht en je wilt de zowel de volledige renovatie uitbesteden, dat er een kostenpost boven de prijs van de badkamer komt. Bij het opstellen van het budget en het uitzoeken van de badkamer is het verstandig dat je hier rekening mee houdt, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Kopen voor slopen

De levertijden op badkamers zijn relatief lang, hierbij kan je van meerdere maanden uitgaan. Mocht je besluiten om je badkamer zelf eruit te slopen is het aan te raden eerst de badkamer aan te schaffen en te bespreken wanneer deze geleverd en/of gemonteerd wordt. Zo voorkom je dat je een periode zonder badkamer zit.

Kopen voor slopen badkamer renoveren

Badkamerinspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droombadkamer na de rennovatie eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

ideale badkamerindelingen

De ideale badkamerindeling

Lees verder

Ventileren van je badkamers

Tips voor het ventileren van je badkamer

Lees verder

Tegelinspiratie voor jouw badkamer (1)

Tegelinspiratie voor jouw badkamer

Lees verder

Img 3092 3

Terrazzo in jouw badkamer

Lees verder