Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Trend: Badkamer met industriële look

De industriële badkamer: een trend die is uitgegroeid tot een veel terugkomende stijl in de Nederlandse huishoudens. Een aantal jaar geleden maakte de industriële stijl haar entree in het interieur van onze huizen, en deze karakteristieke stijl is sindsdien niet meer te stoppen. Ook in de badkamer is deze stijl veelvuldig terug te vinden in de vorm van een industriële badkamer of betonlook badkamer.

Badkamer met industriële look

Jouw industriële badkamer bij Sani4All

Wij vinden het niet raar dat deze stijl zo populair is. Veel mensen houden van de stoere, rauwe materialen die in de industriële badkamer terug te vinden zijn. Door creatief om te gaan met materialen als staal, rvs, beton, hout en mooie kwaliteit stoffen kan je zowel een warme als koele sfeer creëren. Zo creëer je een badkamer met een uniek karakter, helemaal afgestemd op jouw stijl!

Advies voor jouw industriële badkamer

Wij helpen jou graag bij het creëren van jouw industriële badkamer. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in een van onze vele winkels. Hier vind je badkamers in vele verschillende stijlen, waaronder de industriële stijl. Onze medewerkers kunnen jou alles vertellen over de verschillende materialen, merken en stijlen die wij bieden. Zo kan iedereen bij ons slagen voor de perfecte industriële badkamer. Om je alvast op weg te helpen, lichten wij hieronder drie elementen uit die de industriële badkamer helemaal afmaken:

1. Betonlook tegels

Een zeer opvallend element in de typische industriële badkamer, zijn de betonlooktegels. Deze tegels ogen als echt beton, maar zijn veel praktischer in gebruik. Het is namelijk niet echt praktisch dat je veel onderhoud aan jouw badkamer moet verrichten, omdat jouw voorkeur naar een bepaalde stijl uitgaat. Kies daarom voor tegels met een industriële betonlook. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen, en goed te onderhouden. Daarnaast zien ze er prachtig uit (al zeggen we het zelf).

2. Donkere kleuren

Een ander kenmerk van de industriële badkamer, zijn de donkere kleuren die hierbij gebruikt worden. Niet voor niets zijn donkere douchecabines en -wanden enorm populair. Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle zwarte douchewand. Ook in andere badkameronderdelen kun je op stijlvolle wijze donkere kleuren integreren. Bijvoorbeeld met donkere wandtegels of robuuste wasbakken. Wij adviseren jou graag om jouw ultieme industriële badkamer samen te stellen!

3. hout in de industriële badkamer

Een veel ruwer materiaal dan hout zul je niet snel tegenkomen in de badkamer. Het gebruik van hout maakt een industriële badkamer dan ook helemaal af. Naast beton en metaal is dit een van de elementen die zorgen voor de stoere, robuuste uitstraling van de badkamer. Ga bijvoorbeeld voor houten badkamermeubels of accessoires.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze badkamers met industriële look? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom bij onze vele winkels voor het ruime aanbod badkamers, onderdelen en accessoires. Met de vele ervaring en expertise die wij in huis hebben, weten wij samen met jou de perfecte industriële badkamer samen te stellen. Hierbij kun je gebruikmaken van een gratis persoonlijk 3D-ontwerp, of zelf aan de slag gaan in onze toegankelijke online tool. Wij inspireren je daarnaast graag in een van onze winkels. Onze ervaren medewerkers denken met jou mee en geven jou persoonlijk advies op basis van jouw badkamerwensen. Zien we jou binnenkort bij een van onze winkels? De koffie staat al klaar!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder