Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Trend: wellness creëren in je eigen badkamer

We zien dat steeds meer mensen ervoor kiezen om in hun badkamer een ware wellnessbeleving te creëren. Vaak wordt er gedacht dat een wellness badkamer vooral geschikt is voor een grote ruimte. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn! We zien ook steeds vaker dat kleine ruimtes omgetoverd worden tot een wellness badkamer, het is dus een echte trend. In onze blog vertellen we je hoe je een wellnessbeleving creëert in je eigen badkamer.

Wellness badkamer creëren

Een (vrijstaand) bad

Bij een wellness badkamer denk je waarschijnlijk direct aan een heerlijk ligbad. Een ligbad wordt dan ook vaak toegevoegd aan wellness badkamers. Je kan hierbij kiezen voor een groot vrijstaand ligbad of misschien wel een whirlpool. Maar we zien ook steeds vaker dat er in kleine badkamers gekozen wordt voor een half vrijstaand ligbad met een whirlpoolsysteem. Zo kan je toch genieten van de waterjets, zonder dat de badkamer te vol komt te staan.

Vrijstaand bad
Luxe douche

Luxe douche

Een regendouche mag natuurlijk niet ontbreken in een wellness badkamer. Deze douches geven het gevoel van een warme regenbui, waardoor je ontspannen onder de douche vandaan komt. Het grote voordeel van een regendouche is dat deze voor iedere badkamer geschikt is en geen extra ruimte inneemt. Naast een regendouche kan je ook waterjets toevoegen aan je douchecombinatie. Deze waterjets creëren een horizontale waterstaal waardoor je lichaam een heerlijke massage krijgt. Waterjets zijn over het algemeen los verkrijgbaar. Je kan dus zelf kiezen hoeveel je er wil toevoegen aan je doucheruimte. Maar ook een inloopdouche zorgt voor het echte wellnessgevoel. Een inloopdouche creëert een gevoel van vrijheid en staat bovendien ook nog eens zeer luxe in je badkamer.

Kleuren & materialen

De kleuren en materialen van de badkamer bepalen voor een groot deel de sfeer van de badkamer. Bij wellness badkamers zien we vaak dat er gekozen wordt voor natuurlijke kleuren en materialen. Voornamelijk hout(look) zien we veel terugkomen in deze badkamers. Dit wordt vaak gecombineerd met wit, grijs en pasteltinten. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan houtlook vloertegels in combinatie met beige wandtegels.

Kleuren en materialen
Details wellness badkamer

Details

De details en de accessoires maken jouw wellness badkamer helemaal af. In deze badkamers wordt er vaak gekozen voor warme sfeerverlichting en goudkleurige accessoires. Goud zorgt ervoor dat de warme sfeer extra wordt benadrukt. Daarnaast kun je extra sfeer creëren door je badkamer aan te kleden met bijvoorbeeld kaarsen, geurstokjes en planten.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe je deze gaat inrichten? Of wil je je liever eerst laten inspireren? Op onze website kan je veel badkamer inspiratie vinden. Zo ontdek je eenvoudig wat bij jou en je nieuwe badkamer past. Al onze badkamers zijn maatwerk, dat kan je ook zien aan de opgeleverde badkamers van onze klanten. Wil je graag weten hoe je nieuwe droombadkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd of die whirlpool die je voor ogen hebt past in je badkamer? Met onze laagdrempelige 3D-planner maak je eenvoudig een ontwerp van je badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze wellness badkamers? In onze badkamerwinkels staan onze betrokken adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen, iedereen heeft immers andere wensen. Om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen, beginnen we altijd met het leren kennen van onze klanten. Aan de hand van die kennismaking gaan we samen je nieuwe badkamer samenstellen. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer aaldering nijmegen (zevenaar)

Badkamer in de jaren '30 stijl

Lees verder

Verlichting in de badkamer (1)

Verlichting in de badkamer

Lees verder

Vierkante badkamer (2)

Tips voor het indelen van een vierkante badkamer

Lees verder

Kopen van een badkamer

Waar moet je aan denken na het kopen van een badkamer?

Lees verder