Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Een natuurlijke badkamer spreekt veel mensen aan. Niet gek; een natuurlijke look in de badkamer creëert een rustgevend gevoel en geeft vaak een warm, huiselijk gevoel. Wil jij ook een natuurlijke badkamer, of natuurlijke elementen in je badkamer? Dan geven we je graag een aantal tips voor het inrichten van jouw natuurlijke badkamer.

Natuurlijke badkamer inrichten

Houtlook

De basis van jouw badkamer zit ‘m in de tegels en in de badkamermeubels. Veel mensen kiezen dan ook voor houtlooktegels op de wand en/of vloer. Badkamertegels zijn tegenwoordig in prachtige houtlookvarianten verkrijgbaar. Nét echt, maar dan geschikt voor in de badkamer! Ook badmeubels en kolomkasten van hout of in houtlook geven de badkamer een natuurlijke uitstraling. Misschien ga je wel voor een massief houten badmeubel. Maar ook houtlook is mogelijk bij deze meubels. De houttinten combineren vaak prachtig met zowel lichte als donkere tinten, maar bijvoorbeeld ook met betonlook tegels. Ook deze geven de ruimte ene mooi natuurlijk tintje.

Houtlook badkamer
Ronde spiegel natuurlijke badkamer

Ronde vormen

In de natuur zie je veel meer ronde dan rechte vormen. Daarom zijn ronde vormen perfect voor jouw natuurlijke badkamer. Ronde spiegels zijn hier al een prachtig voorbeeld voor. Of ga nog een stap verder en kies voor een spiegel in een organische vorm. Ook in de keuze voor bijvoorbeeld de wasbak(ken), het bad en de verlichting kan je ronde vormen perfect toepassen. Maak je natuurlijke badkamer helemaal af door deze in te richten met accessoires in ronde vormen.

Planten

Is het ontwerp van jouw badkamer af? Misschien heb je samen met onze badkameradviseur al rekening gehouden met speciale plekken waar planten kunnen komen te staan. Anders is er altijd wel plek te vinden voor planten, zelfs in de kleinste badkamers! Planten zijn natuurlijk hét element om jouw natuurlijke badkamer helemaal mee af te maken. Naast de natuurlijke looks, hebben (echte) planten ook veel fijne voordelen. Zo hebben planten een luchtzuiverende werking, reguleren ze deels het vocht in de badkamer en zijn planten goed tegen het opbouwen van bacteriën. Ideaal om een fijn binnenklimaat te creëren in jouw badkamer dus.

Planten in de badkamer
Natuurlijke kleuren badkamer

Natuurlijke kleuren

Naast natuurlijke materialen, kunnen kleuren van zichzelf ook een natuurlijke uitstraling hebben. Denk aan groen, blauw, terra cotta, grijs, bruin… Maar ook wit kan een mooie rustige basis vormen voor het inrichten van jouw natuurlijke badkamer. De natuurlijke kleuren kunnen terugkomen in de badkamertegels of bijvoorbeeld op een gestucte muur. Maar ook badmeubels, kranen, waskommen, baden en andere badkameraccessoires zijn in vele kleuren beschikbaar. In jouw gratis 3D-ontwerp kan je heel goed zien hoe de verschillende kleuren samengaan.

Jouw natuurlijke badkamer samenstellen

Als je bovenstaande tips opvolgt, creëer je zo een prachtige natuurlijke badkamer! Wil je graag hulp bij het inrichten van jouw natuurlijke badkamer? Voor persoonlijk advies kan je natuurlijk altijd een gratis afspraak maken in een van onze winkels. Jouw badkameradviseur geeft je dan gratis en vrijblijvend advies over de inrichting van jouw badkamer én voorziet je van een gratis 3D-ontwerp. Daarnaast vind je meer dan voldoende badkamerinspiratie in de winkel. Plan dus vandaag nog jouw vrijblijvende afspraak in en geniet binnenkort van jouw droombadkamer!

Adviesgesprek inplannen

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder

Linkpreview s4a blog

Industriële douchecabines

Lees verder