Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Zwarte accenten in de badkamer

Zwart in de badkamer is al een tijd een echte trend. We zien met regelmaat dat er zwarte accenten worden toegevoegd aan de badkamer. Vaak wordt gedacht dat zwart altijd een robuuste en industriële uitstraling creëert, maar dit hoeft niet zo te zijn. In deze blog vertellen we je alles over zwarte accenten in de badkamer en hoe je deze kunt combineren. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Zwarte accenten badkamer

Zwarte kranen

Zwarte kranen zijn al bijna niet meer weg te denken uit de badkamer. Het is dan ook een van de meest gekozen kleuren van het moment. Je kan kiezen voor zwarte wastafelkranen, maar ook douche- en badkranen zijn in het zwart verkrijgbaar. Deze zwarte accenten zorgen voor een strakke en stijlvolle uitstraling en kunnen gecombineerd worden met vele badkamerstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een moderne badkamer of een industriële ruimte. Maar we zien zwarte kranen ook in kleurrijke badkamers terugkomen. Hier vormen ze juist een rustige basis.

Zwarte kranen badkamer
Badkamer zwarte kranen

Wastafels en waskommen

Waar zwarte kranen steeds vanzelfsprekender worden, zijn zwarte wastafels of waskommen een gewaagder zwart accent. Maar het kunnen echte blikvangers in de badkamer zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een zwarte wastafel of -kom combineren met een wit of houtlook badmeubel. Daardoor komt de wastafel of waskom volledig tot zijn recht. Vind je dit zwarte accent heel mooi, maar ook wat spannend? Houd de rest van de badkamer dan rustig, zo zorg je ervoor dat de zwarte accenten niet gaan overheersen.

Zwarte waskom badkamer
Zwarte wastafel badkamer

Doucheruimte

In de doucheruimte kun je ook eenvoudig zwarte accenten aanbrengen. Zo zien we dat er veel gekozen wordt voor een glazen douchecabine of douchedeur met een zwart raster. Deze douchecabine of -deur kan de stijl van je badkamer extra benadrukken. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor betonlook tegels en zwarte wastafelkranen? Dan versterkt een douchedeur met een zwart raster de industriële stijl van de badkamer. Kies je voor een rustige basis? Dan creëert deze douchewand juist een moderne uitstraling.

Zwarte douchewand badkamer
Zwarte douchewand

Accessoires in jouw badkamer

Naast zwart sanitair of meubilair kan je zwarte accenten ook toevoegen door te kiezen door zwarte accessoires. Mocht je een toilet hebben in de badkamer, dan kan je kiezen voor zwarte toiletaccessoires zoals de toiletrolhouder en de zeeppompjes. Daarnaast zijn vele spiegels verkrijgbaar met een zwarte omlijsting, waarmee je een subtiel zwart accent toevoegt

Badkamer zwarte accessoires
Zwarte accessoires badkamer

Zwarte accenten combineren

Je kan dus kiezen voor verschillende zwarte accenten, maar hoe kan je deze combineren en met welke materialen? Vaak zien we dat er gekozen wordt voor zwarte kranen en een zwarte douchedeur of -wand. Afhankelijk van hoeveel zwarte accenten je in de badkamer wil kun je verschillende combinaties maken. De materialen waar vaak mee gecombineerd wordt zijn marmer(look) en hout(look). Waar marmerlook voor een klassieke combinatie zorgt, geeft houtlook juist een landelijke uitstraling. Het grote voordeel van zwart is dat je deze kleur met vrijwel alle andere kleuren en materialen kunt combineren. Je kunt dus eenvoudig de badkamerstijl creëren met zwarte accenten die volledig bij je past.

Heb je een badkamer met zwarte accenten op het oog? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. We maken daar een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan bieden we je een vrijblijvende offerte met daarin direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe of onderhandelingen, maar een eerlijke en transparante prijsopgave. We bieden je voldoende bedenktijd, zodat je in alle rust kunt nadenken over je nieuwe droombadkamer. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent!

Zwarte accenten combineren
Combineren zwarte accenten

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder