Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Zwarte accenten in de badkamer

Zwart in de badkamer is al een tijd een echte trend. We zien met regelmaat dat er zwarte accenten worden toegevoegd aan de badkamer. Vaak wordt gedacht dat zwart altijd een robuuste en industriële uitstraling creëert, maar dit hoeft niet zo te zijn. In deze blog vertellen we je alles over zwarte accenten in de badkamer en hoe je deze kunt combineren. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Zwarte accenten badkamer

Badkamer met zwarte accenten

Zwarte accenten kunnen de hele sfeer van de badkamer bepalen. Bekijk hiernaast maar een aantal voorbeelden van badkamers met zwarte accenten. Zie je hoe zwart in deze badkamers een unieke look meegeeft? Zo kan een zwarte wasbak in de badkamer een stoere look geven, of creëer je met een zwarte douchewand een luxe ruimte.

Wil je ook een badkamer met zwarte accenten? Hieronder lichten we een aantal accenten voor je uit. Zo krijg je een goed beeld van welke zwarte accenten jij zelf mooi vindt. Liever de voorbeelden in het echt bekijken? Neem dan eens een bezoekje aan een van onze winkels. We laten je graag de verschillende materialen zien die van jouw badkamer een echte eyecatcher maken!

Zwarte douchewand (1)
Zwarte wasbak
Zwarte accenten badkamer (1)
Zwarte wasbak badkamer
Badkamer met zwarte accenten

Zwarte kranen

Zwarte kranen zijn al bijna niet meer weg te denken uit de badkamer met zwarte accenten. Het is dan ook een van de meest gekozen kleuren van het moment. Je kan kiezen voor zwarte wastafelkranen, maar ook douche- en badkranen zijn in het zwart verkrijgbaar. Deze zwarte accenten zorgen voor een strakke en stijlvolle uitstraling en kunnen gecombineerd worden met vele badkamerstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een moderne badkamer of een industriële ruimte. Maar we zien zwarte kranen ook in kleurrijke badkamers terugkomen. Hier vormen ze juist een rustige basis.

Zwarte kranen badkamer
Badkamer zwarte kranen

Zwarte wasbak in de badkamer

Waar zwarte kranen steeds vanzelfsprekender worden, zijn zwarte wasbakken een gewaagder zwart accent. Maar het kunnen echte blikvangers in de badkamer zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een zwarte wastafel of -kom combineren met een wit of houtlook badmeubel. Daardoor komt de wastafel of waskom volledig tot zijn recht. Vind je dit zwarte accent heel mooi, maar ook wat spannend? Houd de rest van de badkamer dan rustig, zo zorg je ervoor dat de zwarte accenten niet gaan overheersen. Wij zijn in elk geval fan van de zwarte wasbak in de badkamer!

Zwarte waskom badkamer
Zwarte wastafel badkamer

Doucheruimte

In de doucheruimte kun je ook eenvoudig zwarte accenten aanbrengen. Zo zien we dat er veel gekozen wordt voor een glazen douchecabine of douchedeur met een zwart raster. Deze douchecabine of -deur kan de stijl van je badkamer extra benadrukken. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor betonlook tegels en zwarte wastafelkranen? Dan versterkt een douchedeur met een zwart raster de industriële stijl van de badkamer. Kies je voor een rustige basis? Dan creëert deze douchewand juist een moderne uitstraling.

Zwarte douchewand badkamer
Zwarte douchewand

Accessoires in jouw badkamer

Naast zwart sanitair of meubilair kan je ook een badkamer met zwarte accenten creëren door te kiezen door zwarte accessoires. Mocht je een toilet hebben in de badkamer, dan kan je kiezen voor zwarte toiletaccessoires zoals de toiletrolhouder en de zeeppompjes. Daarnaast zijn vele spiegels verkrijgbaar met een zwarte omlijsting, waarmee je een subtiel zwart accent toevoegt

Badkamer zwarte accessoires
Zwarte accessoires badkamer

Zwarte accenten combineren

Je kan dus kiezen voor verschillende zwarte accenten, maar hoe kan je deze combineren en met welke materialen? Vaak zien we dat er gekozen wordt voor zwarte kranen en een zwarte douchedeur of -wand. Afhankelijk van hoeveel zwarte accenten je in de badkamer wil kun je verschillende combinaties maken. De materialen waar vaak mee gecombineerd wordt zijn marmer(look) en hout(look). Waar marmerlook voor een klassieke combinatie zorgt, geeft houtlook juist een landelijke uitstraling. Het grote voordeel van zwart is dat je deze kleur met vrijwel alle andere kleuren en materialen kunt combineren. Je kunt dus eenvoudig de badkamerstijl creëren met zwarte accenten die volledig bij je past.

Heb je een badkamer met zwarte accenten op het oog? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. We maken daar een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan bieden we je een vrijblijvende offerte met daarin direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe of onderhandelingen, maar een eerlijke en transparante prijsopgave. We bieden je voldoende bedenktijd, zodat je in alle rust kunt nadenken over je nieuwe droombadkamer. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent!

Zwarte accenten combineren
Combineren zwarte accenten

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder