Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Wasbak

Toilet wasbak

Ben je op zoek naar een nieuwe wasbak voor in jouw toiletruimte? In dat geval is een fontein heel erg geschikt. Dit is een kleine wastafel, waar de bezoeker na zijn of haar toiletbezoek de handen eenvoudig kan wassen. Het is dus erg praktisch, maar is ook erg bepalend voor de uitstraling van de toiletruimte. Het mag ook simpelweg niet ontbreken in verband met de hygiëne. Er zijn op het gebied van wasbakken op het toilet vele mogelijkheden wat betreft afmetingen, materialen en designs. Bij Sani4all ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een toilet wasbak. In ons assortiment zijn diverse wasbakken te verkrijgen, uiteraard van de hoogste kwaliteit en enkel van A-merken. Onze medewerkers vertellen graag meer over de mogelijkheden in jouw toiletruimte.

WC wasbakken: onmisbaar

Een wasbak in dus onmisbaar in het toilet. Of je nu een kleine of grote toiletruimte hebt, wij hebben de wasbakken in diverse stijlen en maten. Ze zijn er in ronde, ovale, vierkante en rechthoekige vorm. Iedere maat is mogelijk. Heb je wat meer ruimte? Dan kun je ook nog kiezen voor een dubbele wasbak. Qua materiaal is er volop keuze uit onder meer natuursteen, metaal, porselein of kunststof. Zo zit er altijd een geschikte variant voor jou bij. Eén die helemaal past in de trendy, industriële, moderne of traditionele stijl die je in de toilet- of badkamerruimte hebt. Wij begrijpen dat je door het enorme aanbod niet direct weet welke WC wasbak voor jou geschikt is. Daarom nodigen we je van harte uit in een Sani4all-vestiging bij jou in de buurt.

Bezoek een Sani4All winkel

Onze medewerkers laten je met veel plezier de diverse mogelijkheden op het gebied van wasbakken zien. Uiteraard geven we je hierbij een passend advies. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte wasbak voor jouw WC. Voor iedere ruimte en voor elk budget biedt Sani4all de oplossing. Indien gewenst maken we een gratis 3D-ontwerp om te kijken hoe de gewenste wasbak in jouw toiletruimte tot z’n recht komt. Iedere variant, elke kleur en de diverse materialen komen daarbij aan bod. Zo weet dat jij straks de perfecte WC wasbak in huis (of op de zaak) hebt!