Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Fresh Deco
Compleet toilet Fresh Deco
Compleet toilet Fresh Deco
Compleet toilet Fresh Deco
Compleet toilet Fresh Deco
Compleet toilet Fresh Deco
Compleet toilet Fresh Deco
Compleet toilet Fresh Deco

€ 2.395,-

€ 1.595,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

Compleet toilet Fresh Deco

Het complete toilet Fresh deco is een toilet met een luxe uitstraling. De decortegels op de vloer vormen een echte eyecatcher en zorgen daarnaast voor een speels effect in het toilet!

Basic maar luxe

Het complete toilet Fresh Deco is een basic toilet maar heeft wel een luxe uitstraling. De tegelbasis bestaat uit mat witte en antracieten wandtegels, deze wordt aangevuld met decor vloertegels. Doordat de basis rustig en basic is, springen de decortegels er echt uit! Het toilet is een randloos wandcloset in een witte kleur. Het bedieningspaneel, de toiletborstel en de toiletrolhouder zijn van rvs en passen goed bij elkaar. Het fonteinmeubel is van hardsteen en heeft een rvs frame, ook de fonteinkraan en de afvoerset zijn van rvs. De combinatie van het rvs en wit zorgen ervoor dat de eenvoudige, maar luxe uitstraling van dit toilet wordt benadrukt.

Basic toilet

Bij een basic toilet spelen neutrale kleuren een belangrijke rol. Vaak wordt er gekozen voor wit en wordt dit aangevuld met zwart en grijs. In basic toiletten zit de schoonheid in de eenvoud! Dit toilet bestaat uit een basic basis met eenvoudige elementen en accessoires. De ruimte wordt aangevuld met decortegels in lichte kleuren. Hierdoor wordt er een bepaalde speelsheid gecreëerd, zonder dat de eenvoud en de rust van het toilet verdwijnt. Een basic toilet hoeft dus helemaal niet saai te zijn!

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, compact

Inbouwreservoir
Wisa

Bedieningspaneel
Wisa, rvs

Fonteinmeubel
Hardsteen met rvs frame, rvs afvoerset

Fonteinkraan
Rvs

Accessoires
Toiletrolhouder, toiletborstel

Decortegels
Motief

Wandtegels
Mat wit

Wandtegels
Antraciet

€ 2.395,- € 1.595,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Badkamer Maikel

"Vlotte en schappelijke service"

"Erg goed geholpen met name door Manuel en de mannen van de bezorgdienst. Behulpzaam en meedenkend in oplossingen tijdens het monteren van de badkamer. Ook vrijwel meteen bereikbaar en oplossing was meteen daar met daarbij rekening houdend met de wensen van de klant. Top gedaan!"

Maikel - 06-01-2022

Badkamer Maikel (1)

"We zijn vriendelijk geholpen."

"Zeer behulpzaam geholpen in de winkel in Uden. Naar een wat langere wachttijd goed geholpen. Bij levering spullen waren er wat foutjes maar dit werd goed en snel opgelost."

Marcel - 10-01-2022

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 19-01-2022

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Heb je interesse in ons complete toilet Fresh Deco? Of wil je liever nog wat inspiratie op doen? Via onze website maak je eenvoudig een afspraak met een van onze deskundige adviseurs. In onze winkel staan zij voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van jouw toilet. Bij Sani4All willen we klanten helpen, zoals we zelf geholpen willen worden!