Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Industrieel
Compleet toilet Industrieel
Compleet toilet Industrieel
Compleet toilet Industrieel
Compleet toilet Industrieel
Compleet toilet Industrieel
Compleet toilet Industrieel
Compleet toilet Industrieel

€ 2.395,-

€ 1.695,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

Compleet toilet Industrieel

Het complete toilet Industrieel heeft, zoals de naam het al zegt, een industriële look. Deze strakke toiletruimte is aangekleed met donkere tegels wat zorgt voor een stoere en strakke uitstraling.

Een toilet met contrast

Het complete toilet Industrieel heeft een strakke en stoere uitstraling. De tegelcombinatie die hiervoor zorgt bestaat uit decormix wandtegels in de kleur Dark en vloer- en wandtegels in de kleur Dark. Het witte Villeroy & Boch wandcloset zorgt voor een contrast in de ruimte. Het toilet is voorzien van een softclose zitting, dit zorgt ervoor dat het toilet niet hard kan dicht klappen. Daarnaast heeft het toilet een bril met quickrelease scharnieren, hierdoor kan je de bril eenvoudig van het toilet afhalen waardoor je het toilet makkelijker kan schoonmaken. De Sphinx fonteinset heeft, net zoals het toilet, een witte kleur waardoor het contrast versterkt wordt.

Toilet met een industriële uitstraling

Industriële toiletten zijn strak, stoer en modern. Vaak wordt er gekozen voor een lichte basis met zwarte elementen en materialen zoals hout en beton. Deze toiletten hebben robuuste en stoere kenmerken. Daarnaast worden deze ruimtes gekenmerkt door moderne vormen die gecombineerd worden met onbewerkte materialen zoals hout. In dit toilet is er niet gekozen voor een lichte basis met zwarte elementen, maar voor een donkere basis met lichte elementen. Deze elementen hebben moderne vormen die de industriële look van het toilet versterken.

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, wit

Inbouwreservoir
Geberit

Bedieningspaneel
Geberit

Fonteinset
Keramische wasbak, toiletkraan, afvoer

Decortegels
Industriële mix

Vloer- en wandtegels
Industiële look

€ 2.395,- € 1.695,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 07-07-2023

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 08-05-2023

Bezemer

"Goede service"

"Mede dankzij Guus, een super badkamer geworden. De mannen van Westblock hebben top werk verricht. Bedankt voor al jullie goede hulp en zorgen!"

Bezemer - 06-07-2023

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Bekijk ons complete aanbod

Wil je graag meer informatie over ons complete toilet Industrieel of wil je even komen rondkijken in de winkel? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Je kunt daar in alle rust inspiratie op doen voor jouw ideale toilet. Ben je uitgekeken of wil je graag advies ontvangen? Onze deskundige adviseurs helpen je met het afstemmen van een toilet op jouw wensen en behoeften.