Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto
Compleet toilet Porto

€ 2.795,-

€ 2.195,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

Compleet toilet Porto

Met het complete toilet Porto haal je de sfeer van het warme zuiden in huis! De prachtige Portugese decortegels zorgen voor de warme en unieke uitstraling van het toilet.

Toilet met een Portugees tintje

De basis van het complete toilet Porto bestaat uit Pergamon wand- en vloertegels. Deze vloertegels hebben dezelfde afmeting als de wandtegels, waardoor de Portugese decortegels volledig tot hun recht komen. De combinatie van de twee verschillende soorten tegels zorgen voor een unieke sfeer. In dit toilet is er gekozen voor een randloos design toilet met softclose zitting. Doordat het toilet een witte kleur heeft, worden de decortegels nog eens extra benadrukt. Het bedieningspaneel en het inbouwreservoir van het toilet zijn van het merk Geberit. Het houten fonteinmeubel heeft een speciaal design waardoor je er gemakkelijk een handdoekje aan kunt hangen. Het fontein zelf heeft de kleur mat wit en past door de witte kleur goed bij het toilet. De fonteinkraan heeft de kleur mat zwart en zorgt ervoor dat de fonteinset een strak geheel wordt.

Kleurrijk toilet

Sommige mensen houden van een strak toilet met veel zwarte elementen en anderen kunnen niet genoeg kleur in het toilet hebben. Het gebruik van kleur in een ruimte zorgt ervoor dat het meer persoonlijkheid krijgt. Je hoeft natuurlijk niet het gehele toilet te bekleden met kleurrijke tegels en andere elementen. In dit toilet is ervoor gekozen om Portugese tegels aan te brengen. Dit zorgt voor een kleurrijk geheel zonder dat het overheersend wordt. Maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de vloer en de wand achter het toilet te bekleden met gekleurde tegels of decortegels. De mogelijkheden bij een kleurrijk toilet zijn vrijwel eindeloos!

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, wit

Inbouwreservoir
Geberit

Bedieningspaneel
Geberit

Compleet fonteinmeubel
Massief eiken, wasbak mat wit, afvoer

Fonteinkraan
Mat zwart

Decortegels
Porto mix

Wandtegels
Betonlook

Vloertegels
Betonlook

€ 2.795,- € 2.195,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Bezemer

"Goede service"

"Mede dankzij Guus, een super badkamer geworden. De mannen van Westblock hebben top werk verricht. Bedankt voor al jullie goede hulp en zorgen!"

Bezemer - 28-02-2021

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 19-01-2022

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 01-12-2020

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Uitgebreid aanbod

Heb je interesse in ons complete toilet Porto? Of zou je graag advies willen ontvangen over het uitgebreide aanbod van Sani4All? Maak dan een afspraak met een van onze winkels. Daar kan je je in alle rust laten adviseren over jouw nieuwe toilet. Onze adviseurs kunnen je helpen om jouw toilet volledig af te stemmen naar jouw wensen, behoeften en budget!