IMG-20190817-WA0010_insta

De badkamertrends van 2020

December 2019 – 2019 is alweer bijna op z’n eind. Een mooie tijd om terug te blikken op een mooi jaar, maar ook om vooruit te kijken! Daarom zetten wij de badkamertrends van 2020 voor jou op een rijtje. Zo weet jij hoe je trendbewust jouw nieuwe badkamer in kunt richten.

2_vierkant

De tegeltrends van dit moment

November 2019 – Ben je op zoek naar tegels voor je nieuwe badkamer en zoek je inspiratie? Of ben je benieuwd naar wat de laatste trends zijn op het gebied van badkamertegels? In dit artikel gaan we het hebben over de tegeltrends van dit moment!

SANI4ALL badkamers LQ0402

De badkamertrends voor het najaar

Oktober 2019 – Wil je jouw badkamer binnenkort onder handen nemen en voorzien van de laatste trends? Dan mag je dit artikel niet overslaan. Speciaal voor jou zet Sani4all de badkamertrends voor dit najaar op een rijtje.

douches-250×200

De groene trend: Planten in je badkamer!

April 2019 – Vaak wordt de badkamer overgeslagen als het om planten gaat, maar ook de badkamer is zeker een plek voor wat groen. Ze zorgen voor zuurstof en brengen natuurlijk een flinke dosis sfeer met zich mee. Waar moet je nou op letten bij het uitzoeken van planten voor in je badkamer?

BRIOLETTE_DIAMANTE_AMBRA-768×403

Dé trend van nu: okergeel!

Maart 2019 – Okergeel is wellicht niet het eerste kleur waar je aan denkt wanneer je wat meer kleur aan je badkamer wilt toevoegen. Het is kleur dat een beetje gewaagd is, maar waanzinnig mooi.

Sani4all badkamers HQ0119

Ronde spiegels zijn hot!

Januari 2019 – Spiegels; ontzettend handig en ook nog eens decoratief! Tegenwoordig zijn ze onmisbaar in welk huishouden dan ook. Elke dag kijk je namelijk uitgebreid in de spiegel om je haar te doen en je outfit te controleren.

van-marcke-badkamerkranen-wastafel-salle-de-bains-robinets-lavabo-4

Badkamer met een ‘Touch of Gold’

Oktober 2018 – We brengen doorgaans heel wat uurtjes door in onze badkamers. Toch staat deze ruimte in veel huishoudens niet bovenaan het prioriteitenlijstje, volledig onterecht in onze ogen. Badkamers moeten er waanzinnig uitzien. Je kan namelijk met simpele accenten een geweldige badkamer creëren.