Sani4all

De badkamertrends van 2017

Met nog slechts enkele dagen te gaan totdat het nieuwe jaar 2017 ingeluid wordt is het tijd om te kijken naar de badkamertrends die we in het nieuwe jaar gaan zien. Hoewel een trend tijdelijk is zijn er ook in 2017 weer veel materialen en kleuren die terugkomen uit voorgaande jaren. Breng je badkamer dus helemaal up-to-date met onderstaande trends!

Verduurzaming van de badkamer

Hoewel deze trend niet nieuw is, blijft deze ook in 2017 zichtbaar. De consument kiest steeds vaker voor milieuvriendelijke of waterbesparende oplossingen wanneer de mogelijkheid zich voordoet. Deze duurzame trend komen wij tegel in het assortiment bij onder andere Grohe en TRES. Zo ongeveer alle (bad)thermostaatkranen, douchekranen, wastafelkranen en toiletkranen zijn voorzien van Eco-functies, waardoor tot wel 50% water bespaard kan worden.

De natuur in je badkamer

Ook deze trend is al een tijd zichtbaar. We zijn tegenwoordig drukker dan ooit en zien de badkamer als dé plek om tot rust te komen en compleet te ontspannen. Het wordt daarom als belangrijk gezien om natuurlijke elementen, zoals hout- of betonlook tegels, hardstenen waskommen of teakhouten badmeubels, in de badkamer te plaatsen. Een plantje maakt het helemaal af!

Sani4all voorziet je in deze behoefte met een ruim assortiment boordevol natuurlijke producten, zoals teakhouten of massief eiken badmeubels, hardstenen wastafels, basaltrock waskommen, solid surface baden en houtlook of betonlook vloer- en wandtegels.

Inloopdouche

Veelal niet meer dan alleen een vaste glazen douchewand is genoeg om een inloopdouche te creëren. Hiermee behoud je het overzicht in de badkamer en creëer je optisch een grotere ruimte. Benieuwd welke oplossingen Sani4all heeft voor jouw inloopdouche? Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis 3D ontwerp!

Rimfree toiletten

Misschien beter bekend als het toilet zonder spoelrand. Dit toilet kom je tegenwoordig steeds meer tegen in zowel de badkamer als het toilet zelf. De afwezigheid van de spoelrand maakt het toilet een stuk hygiënischer. Er hoeft niet meer onder de rand geschrobd te worden, toiletblokjes zijn verleden tijd en de spoeling bij het doortrekken bereikt nog meer plaatsen.

Heb je onze superaanbieding van het spoelrandloze toilet al gezien? Nu incl. Geberit inbouwreservoir, Geberit bedieningspaneel en softclose design zitting van 769.- voor slechts 399.-!

Digitalisering van je badkamer

Je douche, bad of toilet bedienen met je smartphone. Het klinkt futuristisch, maar het is dichterbij dan je denkt. Veel grote merken, zoals Grohe, TRES en Geberit komen met slimme oplossingen voor in de badkamer. Benieuwd wat precies? Laat je inspireren en informeren in een vestiging bij jou in de buurt!

Neem contact op

Heb je vragen over dit artikel? Bel gerust met één van onze adviseurs. Een overzicht van onze vestigingen vind je hier.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen! Gratis adviesgesprek
Holler Box