Sani4all

Badkamer met een ‘Touch of Gold’

We brengen doorgaans heel wat uurtjes door in onze badkamers. Toch staat deze ruimte in veel huishoudens niet bovenaan het prioriteitenlijstje, volledig onterecht in onze ogen. Badkamers moeten er waanzinnig uitzien. Je kan namelijk met simpele accenten een geweldige badkamer creëren. 

Kranen in diverse kleuren
Zo zien we de laatste jaren steeds vaker gekleurde kranen in badkamers verschijnen. Zochten we voorheen vooral met tegels of het design van het bad naar een opvallend detail, nu is het de gekleurde kraan die zijn intrede doet voor dit opvallende accent. Was in 2018 de mat zwarte look nog helemaal hip, in 2019 komen gouden kranen en accenten er toch zeker bij!

De gouden kraan
Een gouden kraan is een ware toevoeging in de badkamer als je luxe en exlclusiviteit wil uitstralen. In combinatie met een moderne, minimalistische badkamer komt deze kleur goed uit de verf. Tevens straalt deze kleur ook bij een industriële badkamerstijl. Denk hierbij aan robuuste materialen, zoals marmer, donkere kleuren en warme tinten.

Bekijk het assortiment kranen van Sani4all om je badkamer net even dat extraatje te geven die het verdient. Wij zijn in ieder geval fan!

 

 

Plan direct je gratis adviesgesprek in!
Inclusief gratis
3D-ontwerp

Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Ben je benieuwd hoe deze trend er bij jou in de badkamer gaat uitzien? Kom dan langs bij een Sani4all vestiging bij jou in de buurt. Onze deskundige adviseurs kunnen jou door middel van een gratis 3D ontwerp precies laten zien hoe je badkamer er uiteindelijk uit komt te zien.

 

Duizenden tevreden klanten gingen je voor!

Badkamer Dronten Wiers

Badkamer familie Wiers

Het creëren van een badkamer waarin unieke materialen, unieke producten en bijzondere kleuren zijn gebruikt is extra bijzonder. Wat vind…

Lees meer

Badkamer familie Jansen

Wauw! Wij zijn onwijs fan van deze badkamer opgeleverd in Rheden. Sani4all Zevenaar heeft deze badkamer voorzien van een inloopdouche,…

Lees meer

Badkamer Rhenen ter Heerdt

Badkamer familie ter Heerdt

A-merken voor internetprijzen!! Deze prachtige badkamer en dit prachtige toilet zijn voorzien van Cottoceramix vloer- en wandtegels. De kleurencombinatie met…

Lees meer

Badkamer Ulft Hermsen

Badkamer familie Hermsen

In Ulft zijn een prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Sani4all Varsseveld heeft een moderne badkamer ontworpen door gebruik te maken…

Lees meer

Bekijk hier onze opgeleverde werken!

[/seox_bb_column][/seox_bb_column][/seox_bb_column]

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek