Sani4all

Nieuwe badkamertrend: marmer!

Een nieuwe trend in badkamerland: marmer! Waar je voorheen marmer alleen maar zag in chique en dure huizen, hotels en restaurants, kun je tegenwoordig ook veel marmeren accessoires kiezen die elk interieur een stylish touch geven. Zoals dus ook in de badkamer en het toilet. Marmer komt in verschillende soorten, kleuren en maten. Vooral in de ‘aderen’ zit veel variatie: van lichtrijs en zwart tot naturel en roze. Voor ieder wat wils dus. En uiteraard verkrijgbaar bij Sani4all.

Spierwit met lichtgrijs

Met zo’n witte tegel kun je eindeloos variëren. Denk aan gouden of bronzen hardware of een combinatie met glas en hout. Je kunt niet alleen de muren van marmer voorzien, maar bijvoorbeeld ook de ombouw van de wasbak. Hierdoor wordt de badkamer een stuk ruimtelijker dan die in werkelijkheid is. De ombouw verdwijnt als het ware in de muur. Omdat marmeren tegels gemaakt worden uit grote stenen, is het mogelijk om de badkamer helemaal symmetrisch te maken.

Eindeloos combineren

Je kunt dus eindeloos combineren met marmer. Een combinatie met andere tegels is een perfecte variant op de compleet marmeren badkamer. Het is ook prachtig om te combineren met mat, zwarte of koperkleurige kranen en douches. Wil je hier meer over weten? Bezoek één van onze showrooms.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen! Gratis adviesgesprek
Holler Box