Vasco

Comfortabele temperatuur en stijl

Vasco radiatoren zijn een absolute aanwinst voor je badkamer. De mooie producten brengen een comfortabele temperatuur en stijl je ruimte binnen. De handdoekradiatoren zijn niet alleen functioneel, maar ook aangenaam om naar te kijken. Daarnaast biedt het merk hoge warmte afgifte, sterke laklagen en het beste staal. Daarmee is het meer dan een praktisch verwarmingselement. Uiteraard is dit merk bij badkamerspecialist Sani4all te verkrijgen.

vasco-s

Innovatieve radiatoren

Een radiator is een belangrijk onderdeel van je badkamer. Een paar jaar geleden was de keuze hierin nog beperkt, maar nu zijn er verschillende elementen om de badkamer zo comfortabel mogelijk te maken. Niet alleen het design is belangrijk, maar ook de kwaliteit vanwege de vochtige ruimte en de warme afgifte. Daarnaast heeft het ook een praktische functie. Zo kun je bijvoorbeeld je handdoek of badjas aan de radiator opwarmen.

20190420_1530__MG_7791

Bezoek onze showroom

Vasco is een toonaangevend merk in de badkamerwereld. Sani4all heeft een zeer ruim assortiment en biedt prima service. Je hebt bij ons de keuze uit designradiatoren, handdoekradiatoren en paneelradiatoren van Vasco. In onze showrooms staan de ervaren medewerkers altijd voor je klaar voor een persoonlijk advies over dit merk. Plan nu een afspraak in met onze adviseurs.

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt!

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1