Sani4all

Vasco

Vasco radiatoren zijn een absolute aanwinst voor je badkamer. De mooie producten brengen een comfortabele temperatuur en stijl je ruimte binnen. De handdoekradiatoren zijn niet alleen functioneel, maar ook aangenaam om naar te te kijken. Daarnaast biedt het merk hoge warmte afgifte, sterke laklagen en het beste staal. Daarmee is het meer dan een praktisch verwarmingselement. Uiteraard is dit merk bij badkamerspecialist Sani4all te verkrijgen. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen met deze radiatoren te vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De beste Vasco collectie vind je bij Sani4all.

Vasco collectie bij Sani4all

Een radiator is een belangrijk onderdeel van je badkamer. Een paar jaar geleden was de keuze nog beperkt, maar nu zijn er verschillende elementen om de badkamer zo comfortabel mogelijk te maken. Niet alleen het design is belangrijk, maar ook de kwaliteit vanwege de vochtige ruimte en de warme afgifte. Daarnaast heeft het ook een praktische functie. Zo kun je bijvoorbeeld je handdoek of badjas aan de radiator opwarmen. Vasco is een toonaangevend merk in deze categorie. Sani4all heeft een zeer ruim assortiment en biedt prima service. Je hebt bij ons de keuze uit designradiatoren, handdoekradiatoren en paneelradiatoren van Vasco. In onze showrooms staan de ervaren medewerkers altijd voor je klaar voor een persoonlijk advies over dit merk.

Ik koop mijn Vasco radiatoren bij de specialist

Wij helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste radiator(en) van dit merk voor jouw badkamer uit te kiezen. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van de radiatoren in je droombadkamer. Vasco radiatoren koop je dus bij Sani4all.

Bekijk alles van Vasco

Gratis deskundig advies? Plan direct!

Inclusief gratis 3D ontwerp bij Sani4all.

Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Jouw voordelen bij Sani4all

Sani4all heeft een uitgebreid aanbod aan badkamers en tegels. Lees hier jouw voordelen:

  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • De mooiste Vasco collectie
  • Deskundig & eerlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp

Vasco Logo

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek