Sani4all

Dronten

Badkamer familie Drempelaar

Wauw! Wederom een droombadkamer opgeleverd! Betonlook in combinatie met prachtige decortegels. Met als kers op de taart: een eiken badmeubelset met waskommen en LED spiegel. Robuust en chique tegelijk. Echt een pareltje! Wij zijn er verliefd op!

Lees meer

Badkamer Familie Kunnen

Wat een waanzinnig mooie badkamer is dit geworden! Familie Kunnen uit Almere is er super blij mee! Een moderne badkamer met een robuuste tegelcombinatie en diverse luxe elementen. Voorzien van een complete toilet, badmeubelset en een inloopdouche, met als kers op de taart, een luxe sunshower. Hoe ideaal is dat!

Lees meer

Badkamer familie Bosvelt

Fris en modern. Dat is wat de badkamer van familie Bosvelt uitstraalt. Daarnaast bewijzen de mozaïek tegels dat de badkamer ook luxe kan uitstralen. Voorzien van een regendouche, badmeubel en wandcloset. Wat is het toch een pareltje geworden!

Lees meer

Badkamer familie Havik

Wederom een prachtige badkamer opgeleverd! Dit maal bij familie Havik in Nunspeet. Een heerlijk frisse badkamer met een natuurlijke look. De houtlook badmeubel matcht perfect met de mozaïek tegels waardoor het accent op wellness gelegd wordt.

Lees meer
Badkamer Dronten Wiers

Badkamer familie Wiers

Het creëren van een badkamer waarin unieke materialen, unieke producten en bijzondere kleuren zijn gebruikt is extra bijzonder. Wat vind je bijvoorbeeld van deze badkamer en toilet met overwegend oranje accenten? Ontdek alle kleuren van het TRES assortiment in onze winkels!

Lees meer
Badkamer Urk Kramer

Badkamer familie Kramer

Sommige badkamers zijn zo mooi dat je er naar blijft kijken. Zo ook dit exemplaar, gerealiseerd in Urk bij de familie Kramer. Het gebruik van enkel witte materialen met hier en daar een chromen accent geeft de badkamer een zeer luxe aanzicht.

Lees meer
Badkamer Bakker Dronten

Badkamer familie Bakker

In Dronten is deze badkamer van de familie Bakker gerealiseerd. Deze badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een opbouw regendouche. Ook het toilet heeft Sani4all Dronten voor haar rekening genomen, deze ligt in lijn met de badkamer.

Lees meer
Badkamer Urk Wakker

Badkamer familie Wakker

De betonlook in deze badkamer in Urk zorgt ervoor dat de natuurlijke tinten goed naar voren komen. Met een douche en een luxe ligbad is optimale ontspanning gegarandeerd. Het plafond kent verschillende lichtsoorten, zoals normaal, paars of groen.

Lees meer
Badkamer Betonlook Genemuiden

Badkamer Betonlook

In Genemuiden is deze badkamer gerealiseerd. Dankzij de grote betonlook tegels van 60x60cm wordt de illusie van meer ruimte gecreëerd. De luxe badkamer is prachtig afgewerkt met een grote regendouche van 30cm uit het plafond. Inclusief montage kostte deze badkamer € 13250.- incl. BTW. Meer weten over al onze tegels met betonlook? Klik dan gauw…

Lees meer

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek