Sani4all

Genemuiden

Badkamer familie Drempelaar

Wauw! Wederom een droombadkamer opgeleverd! Betonlook in combinatie met prachtige decortegels. Met als kers op de taart: een eiken badmeubelset met waskommen en LED spiegel. Robuust en chique tegelijk. Echt een pareltje! Wij zijn er verliefd op!

Lees meer

Badkamer familie Knotters

Deze opgeleverde badkamer van de familie Knotters uit Genemuiden is een prachtig exemplaar geworden. De witte waskommen matchen perfect met het eiken badmeubel waardoor de badkamer een zeer chique aanzicht krijgt. Let ook op de Sunshower die het lichaam van top tot teen voorziet van vitamine D. Wat een luxe!

Lees meer

Badkamer familie Visser

Strak staaltje vakwerk verricht bij de familie Visser in Genemuiden. Het resultaat: een praktisch mooie badkamer dat van alle gemakken voorzien is. De witte wandtegels sluiten mooi aan bij het houtlook badmeubel en badkamerkast. Wij vinden het een plaatje! Jullie ook?

Lees meer

Badkamer familie Hoogervorst

Een prachtige badkamer met het accent op pure wellness. Kijk alleen al naar het ligbad met whirlpoolsysteem. De combinatie grijze tinten met bricks zorgen werkelijk waar voor een magnifiek resultaat. Daarnaast straalt de badkamer moderniteit uit dankzij de hangspiegels met led verlichting. Echt waanzinnig!

Lees meer
Badkamer Hasselt van den Belt

Badkamer van den Belt

Sani4all Genemuiden heeft in Hasselt deze badkamer opgeleverd. Door het ligbad in de hoek te plaatsen is een ruimere variant mogelijk en kunnen zelfs een toilet en douche geplaatst worden. De strakke lijnen worden afgewerkt met een plafond incl. LED verlichting.

Lees meer
Badkamer Vollenhove Jousma

Badkamer familie Jousma

Warme natuurtinten op de wand en vloer geven deze badkamer een prettige uitstraling. Ondanks de schuine wand is de ruimte optimaal benut. Wat vind je bijvoorbeeld van de speciaal op maat gemaakte spiegel? Of de dubbele kolomkasten voor extra opbergruimte?

Lees meer