Sani4all

Varsseveld

badkamer

Familie Overbeek

Welkom in deze trendy badkamer! Zorgvuldig uitgekozen door familie Overbeek en onze vakkundige adviseurs. De badkamer gaat volledig volgens de laatste trends! Er is bijvoorbeeld gekozen voor grote betonlook tegels, die de ruimte niet alleen wat stoerder maken, maar ook groter laten lijken. Daarnaast is er in deze badkamer gekozen voor meerdere zwarte details, zoals…

Lees meer

Badkamer familie Drempelaar

Wauw! Wederom een droombadkamer opgeleverd! Betonlook in combinatie met prachtige decortegels. Met als kers op de taart: een eiken badmeubelset met waskommen en LED spiegel. Robuust en chique tegelijk. Echt een pareltje! Wij zijn er verliefd op!

Lees meer

Toilet familie Jansen

Bij Sani4all kan je naast een complete badkamer ook terecht voor een complete toilet. De familie Jansen uit Varsselder is er dan ook zeer tevreden mee. Een complete toiletruimte dat chique uitstraalt en van alles voorzien is!

Lees meer
Badkamer Ulft Hermsen

Badkamer familie Hermsen

In Ulft zijn een prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Sani4all Varsseveld heeft een moderne badkamer ontworpen door gebruik te maken van betonlook vloer- en wandtegels. Helemaal in de trend van nu. Heb je ook de hardstenen wastafel en de Sunshower gezien? Betaalbare luxe!

Lees meer
Badkamer Winterswijk Ansink

Badkamer familie Ansink

Solid Surface is een mat wit materiaal dat door zijn unieke samenstelling zo hard als steen en zeer onderhoudsvriendelijk is. In deze trendy badkamer is gekozen voor zo’n wastafel. Een zeer modern geheel dankzij de betonlook vloeren en wanden!

Lees meer
Badkamer Doetinchem Vreuls

Badkamer familie Vreuls

Voor deze werkelijk prachtige badkamer heeft de familie Vreuls zich laten adviseren door Sani4all Varsseveld. Er is gekozen voor een badkamer met natuurlijke look. Dit wordt gerealiseerd door de mozaïk tegels op de douchecabine en het houtlook badmeubel. Het ligbad ontbreekt niet!

Lees meer
Badkamer Doetinchem Sanders

Badkamer familie Sanders

Door met sfeerverlichting te werken is deze badkamer in Doetinchem een unieke ruimte geworden. Totale ontspanning wordt gevonden onder de RVS inbouwdouche of het bad. Let ook op de vele nissen die zorgen voor meer opbergruimte.

Lees meer
Badkamer Sinderen Krijgsman

Badkamer familie Krijgsman

Wanneer onze deskundige adviseurs zich mogen uitleven is dit het resultaat. Een werkelijk prachtige badkamer waarbij de natuurtinten met houtlook en de Portugese decortegels elkaar prettig aanvullen. De inbouwkranen maken het geheel af. Wauw!

Lees meer

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek