Sani4all

Vianen

Familie De Vries

Jawel! We hebben weer een prachtige badkamer opgeleverd! En wat is hij gaaf geworden! Familie De Vries heeft in de badkamer gekozen voor een donkere warme kleursetting, met een twist van het natuurlijke materiaal hout. Verder heeft de familie, in overleg met onze adviseurs, voor allemaal trendy elementen gekozen zoals een designradiator, (mat) zwarte details…

Lees meer

Familie Sterk

We did it again: weer een prachtige badkamer opgeleverd! En wat is hij gaaf geworden! Familie Sterk heeft in de badkamer gekozen voor een monochrome kleursetting, met een twist van het natuurlijke materiaal hout. Verder heeft de familie, in overleg met onze adviseurs, voor allemaal trendy elementen gekozen zoals een dichte designradiator, (mat) zwarte details…

Lees meer

Badkamer familie Drempelaar

Wauw! Wederom een droombadkamer opgeleverd! Betonlook in combinatie met prachtige decortegels. Met als kers op de taart: een eiken badmeubelset met waskommen en LED spiegel. Robuust en chique tegelijk. Echt een pareltje! Wij zijn er verliefd op!

Lees meer

Badkamer Familie van Vlijmen

Wat een waanzinnig mooie badkamer is dit geworden. Een perfecte voorbeeld van een chique eigentijdse badkamer met de nadruk op elegantie. Zo zorgen de diepe grijze tinten voor een luxe en ontspannen uitstraling. Ook het vrijstaande bad pas perfect in het plaatje. Een badkamer volgens de laatste trends!  

Lees meer

Badkamer Familie van Kerkhof

Knap staaltje montage van onze professionele monteurs. In Houten is deze praktisch handige badkamer met robuuste uitstraling opgeleverd. Let op het strakke tegelwerk waarbij de kleurcombinaties zwart en wit zijn gebruikt. Door het gebruik van grote vloer- en wandtegels, oogt de badkamer optisch groter. Met als kers op de taart: een badmeubelkast met LED verlichting….

Lees meer

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek