Sani4all

Zwolle

Badkamer Hasselt Pleijzier

Badkamer familie Pleijzier

Soms komen wij badkamers tegen waar we extra trots op zijn. In deze badkamer is gekozen voor een luxe uitstraling dankzij een badkamermeubel met dubbele kraan, een open inloopdouche en een vrijstaand ligbad. De mozaïektegels op zowel de wand als vloer maken het af!

Lees meer
Badkamer Zwolle van Dalfsen

Badkamer familie van Dalfsen

In Zwolle is dit pareltje opgeleverd. Het donkere badmeubel is voorzien van twee vrijstaande waskommen met inbouwkranen. Dit levert een modieus en straks aanzicht op. De donkere kleuren komen terug in de design radiator en accessoires.

Lees meer
Toilet Lelystad Steenderen

Toilet familie Steenderen

Behalve complete badkamers, woonkamervloeren, keukenvloeren en losse sanitairproducten verzorgt Sani4all ook het advies, ontwerp en montage van je nieuwe toiletruimte. In dit geval is er gekozen voor een moderne tegel, bestaande uit losse stenen. Mooi!

Lees meer

Design badkamer Zwolle

Soms krijgen we bij Sani4all bijzondere aanvragen voor badkamers binnen. Dit is er zo één. Deze werkelijk prachtige badkamer is gemaakt door onze deskundige adviseurs bij Sani4all Zwolle. Het brede badmeubel met dubbele kraan en de ingebouwde radiator maken dit een waar kunststuk! Met montage kostte deze topper € 12500.- incl. BTW.

Lees meer
Badkamer Betonlook Genemuiden

Badkamer Betonlook

In Genemuiden is deze badkamer gerealiseerd. Dankzij de grote betonlook tegels van 60x60cm wordt de illusie van meer ruimte gecreëerd. De luxe badkamer is prachtig afgewerkt met een grote regendouche van 30cm uit het plafond. Met montage kostte deze badkamer € 13250.- incl. BTW.

Lees meer
Badkamer Silvolde Hogeweide

Badkamer familie Hogeweide

De familie Hogeweide heeft bij Sani4all Varsseveld gekozen voor een bijzondere badkamer. Dankzij de nissen in de muur is er extra bergruimte, terwijl de ingebouwde Sunshower zorgt voor totale ontspanning. Genieten maar!

Lees meer