Sani4all Almere

Advies op afstand? Whatsapp ons! 06-30304250

Bezoek onze badkamershowroom! 

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Markerkant in Almere. Met ruim 750 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom.

Fred, Erika, Niek en Sander staan voor je klaar

Fred Ziel

Badkamerspecialist

Erika Ziel

Badkamerspecialist

Niek de Jong

Badkamerspecialist

Sander Ziel

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

In onze sfeervolle showroom staan wij klaar om je van de beste adviezen te voorzien op badkamergebied. De koffie staat klaar!

Sander, Erika, Fred & Niek

Badkamer in Almere

Op zoek naar een badkamer in Almere? Bij Sani4all Almere kun je slagen. Wij bieden diverse badkamers aan in verschillende stijlen. Onze specialisten staan voor je klaar, geven je advies op maat en maken een gratis 3D-ontwerp dat past bij jouw wensen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Badkamer in Almere kopen?

Het kopen van een badkamer in Almere bij Sani4all heeft diverse voordelen. Allereerst ontvang je dus altijd geheel vrijblijvend en gratis een 3D-ontwerp. Verder geldt dat we gratis jouw ruimte inmeten. Benieuwd naar de kosten? Wij stellen gratis een offerte op. Wij bezorgen gratis jouw badkamer en eventueel is het mogelijk om deze te laten monteren door één van onze vakmensen. Zo weet je zeker dat jouw badkamer op een juiste manier wordt geïnstalleerd.

Kwaliteit

Kwaliteit is iets wat wij erg belangrijk vinden. De materialen en meubels van jouw badkamer moeten er natuurlijk over een paar jaar nog steeds prachtig uitzien. Alleen zo houd je zo lang mogelijk plezier van jouw droombadkamer. Daarbij hoef je niet te denken dat je bij ons veel geld kwijt bent voor een nieuwe badkamer. Wij hebben voor elk investering wel een geschikte oplossing. Zo bieden we badkamers met huismerken aan, maar hebben ook zeker zoveel A-merken. In beide gevallen ben je nooit veel geld kwijt. Benieuwd met welke kosten je rekening moet houden? Vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Complete dienstverlening

Wij bieden de complete dienstverlening van A tot Z. Zo kun je ervan uitgaan dat wanneer je een badkamer in Almere wilt kopen je voor zowel het ontwerp als de montage bij ons terechtkunt. Op deze manier hoef je nergens naar om te kijken. Kortom: voor het kopen van een badkamer in Almere kun je bij Sani4all Almere zeker weten slagen. Naast dat je ons vindt in Almere, vind je onze vestigingen door heel het land. Zo heeft iedereen wel een showroom in de buurt die je makkelijk kan bezoeken.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Hummel

Duiven

Stap voor stap naar een droombadkamer: van oud naar 3D-ontwerp naar droombadkamer. De familie Hummel had als wens om hun badkamer te verbouwen naar een sfeervolle industriële ruimte. En dat is gelukt!

Toiletruimte Pincho’s

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!

Familie Leusink

IJsselmuiden

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Toiletruimte Macamba

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!