Sani4all Amsterdam

Advies op afstand? Whatsapp ons! 06-82712698

Bezoek onze badkamershowroom!

Een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Van der Madeweg in Amsterdam. In onze winkel van ruim 800 m² vind je een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze showroom. Onze badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Robin en Eline staan voor je klaar.

Robin Peereboom

Badkamerspecialist

Eline van Putten

Badkamerspecialist

Robin van Putten

Badkamerspecialist

Ed Buys

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

We zien je graag snel in onze mooie showroom in Amsterdam. Graag stellen we, samen met jou, een droombadkamer samen!

Eline & Robin

Badkamer in Amsterdam

Wat is jouw badkamerdroom? Onze specialisten van Sani4all Amsterdam gaan graag met jou in gesprek en helpen je met het verwezenlijken van jouw droom. In onze showroom in Amsterdam vind je een ruime showroom waar je heel veel badkamerinspiratie kunt opdoen. Wat jouw stijl ook is: onze specialisten staan voor je klaar en geven je passend advies op maat. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Amsterdam? Bij Sani4all Amsterdam kun je slagen. Sani4all Amsterdam is één van de franchevestigingen van Sani4all. Naast dat je bij Sani4all Amsterdam terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland.

Badkamer in Amsterdam kopen?

Bij Sani4all Amsterdam ben je aan het juiste adres voor heel veel diverse badkameropstellingen. Natuurlijk weten wij als geen ander dat smaken verschillen en dat elke ruimte anders is. Aanpassingen zijn daarom altijd mogelijk. Wij maken een passend ontwerp dat helemaal bij jou past. Een badkamer is natuurlijk iets wat je koopt omdat je daar voor een lange tijd plezier van wilt beleven: daarom is het belangrijk dat je helemaal tevreden bent met jouw ontwerp. Geef aan hoe jij jouw droombadkamer voor je ziet en je ontvangt van ons een gratis 3D-ontwerp zodat je een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten van jouw badkamer in Amsterdam.

Een complete dienstverlening

De specialisten van Sani4all Amsterdam hebben ruime ervaring met het helpen van klanten voor een nieuwe badkamer. Wij kunnen jouw persoonlijke wellness concept ontwerpen waarbij jouw sfeer en gewenste functionaliteiten samenkomen. Bovendien kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw badkamer in Amsterdam wordt geïnstalleerd bij jou thuis. Kortom: als je op zoek bent naar een partij dat je helpt bij de complete dienstverlening die past bij een badkamer kopen, dan zit je bij ons helemaal goed.

Van A-merk tot huismerk

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Dit bereiken we door een uitstekende service te verlenen en goede producten aan te bieden. Daarbij hebben we voor elk budget wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk: je kunt uitgaan van de best mogelijke prijs. Zo betaal je nooit teveel. Sani4all Amsterdam is één van de franchevestigingen van Sani4all. Naast dat je bij Sani4all Amsterdam terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Met onze formule streven wij naar landelijke dekking. Het moet namelijk voor iedereen mogelijk zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Zien we je snel?

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Hummel

Duiven

Stap voor stap naar een droombadkamer: van oud naar 3D-ontwerp naar droombadkamer. De familie Hummel had als wens om hun badkamer te verbouwen naar een sfeervolle industriële ruimte. En dat is gelukt!

Toiletruimte Pincho’s

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!

Familie Leusink

IJsselmuiden

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Toiletruimte Macamba

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!