Sani4all Dronten

Badkamer Dronten koop je bij de specialist. Bij Sani4all Dronten vind je een uitgebreide collectie aan badkamers, sanitair, toiletten en badkamertegels. In onze showroom kun je een aantal badkamer- en toiletopstellingen vinden, waar je veel ideeën kunt opdoen. Er is voor elke stijl en elk budget een passend aanbod te vinden. Zo kun je bij deze vestiging altijd slagen. Onze ervaren medewerken helpen en adviseren je graag om de beste keuze te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer of toilet eruit kan komen te zien.

Deze vestiging biedt montage aan.

Lees hier meer over onze montagedienst.

Gratis afspraak maken.

Inclusief gratis 3D ontwerp

Nu een gratis elektrische tandenborstel bij een vrijblijvende offerte! OP=OP!

Vanzelfsprekend zijn wij ook zonder afspraak te bezoeken. De koffie staat voor je klaar!

Direct advies?

Badkamer Dronten
0321 - 384 689

Vestiging

Badkamer Dronten
De Dommel 14
8253 PL Dronten

Wij staan altijd voor je klaar.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een afspraak.
  • Maandag: 09:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten

27 april gesloten i.v.m. Koningsdag

Badkamer Dronten kopen bij de specialist

Sanitair, tegels & badkamers voor internetprijzen

In de mooie en overzichtelijk ingerichte showroom van ruim 750 m² is er volop keuze aan badkamers en sanitair te vinden. Wij hebben bij Sani4all in Dronten de meest inspirerende collecties en uitsluitend topmerken. Je kunt onder meer acht badkameropstellingen, acht toiletopstellingen en dertig badmeubels ter inspiratie bekijken. Veel sanitair, wand- en vloertegels zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij leggen de mogelijkheden graag uit. Kom dus gerust langs in onze veelzijdige showroom voor badkamer Dronten.

Montage

Bij Sani4all Dronten zijn we erop gebrand je te ontzorgen, van A tot Z. Dit betekent dat wij ook graag de montage van je nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer willen verzorgen. Dit doen wij met erkende, ervaren en professionele monteurs. Precies weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan hieronder de 8 stappen. Heb je vragen? Neem dan contact met Sani4all Dronten op.

Recent opgeleverde werken van Sani4all Dronten

Badkamer familie Bosvelt

Fris en modern. Dat is wat de badkamer van familie Bosvelt uitstraalt. Daarnaast bewijzen de mozaïek tegels dat de badkamer ook luxe kan uitstralen. Voorzien van een regendouche, badmeubel en wandcloset. Wat is het toch een pareltje geworden!

Lees meer

Badkamer familie Havik

Wederom een prachtige badkamer opgeleverd! Dit maal bij familie Havik in Nunspeet. Een heerlijk frisse badkamer met een natuurlijke look. De houtlook badmeubel matcht perfect met de mozaïek tegels waardoor het accent op wellness gelegd wordt.

Lees meer

Badkamer Dronten Wiers

Badkamer familie Wiers

Het creëren van een badkamer waarin unieke materialen, unieke producten en bijzondere kleuren zijn gebruikt is extra bijzonder. Wat vind je bijvoorbeeld van deze badkamer en toilet met overwegend oranje accenten? Ontdek alle kleuren van het TRES assortiment in onze winkels!

Lees meer

Badkamer Urk Kramer

Badkamer familie Kramer

Sommige badkamers zijn zo mooi dat je er naar blijft kijken. Zo ook dit exemplaar, gerealiseerd in Urk bij de familie Kramer. Het gebruik van enkel witte materialen met hier en daar een chromen accent geeft de badkamer een zeer luxe aanzicht.

Lees meer

x
Arende Kroon Adviseur
;
x
Klaas Jan Heutink Adviseur
;
x
Herwin de Vries Adviseur
;