Sani4all

Sani4all Varsseveld

Badkamer Varsseveld koop je bij de specialist. Sani4all Varsseveld is dé specialist voor badkamers, badkamermeubels, badkamerkasten, toiletten, wandtegels, vloertegels en sanitair in de regio. Met ruim 800 m² aan showroom laten wij een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair en tegels zien. Laat je door ons inspireren en adviseren voor een nieuwe badkamer. Wij maken graag een gratis 3D ontwerp, zodat je precies weet wat er mogelijk is en welke indeling het best bij jouw nieuwe badkamer past. Onze ervaren en professionele medewerkers staan je graag te woord voor een advies op maat. Geniet straks van jouw badkamer die compleet naar wens is.

Gratis afspraak maken.

Inclusief gratis 3D ontwerp

Nu een gratis elektrische tandenborstel bij een vrijblijvende offerte! OP=OP!

Vanzelfsprekend zijn wij ook zonder afspraak te bezoeken. De koffie staat voor je klaar!

Direct advies?

Badkamer Varsseveld
0315 - 239 691

Vestiging

Badkamer Varsseveld
Guldenweg 1
7051 HT Varsseveld

Wij staan altijd voor je klaar.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een afspraak.
  • Maandag: 08:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 08:30 - 17:30 uur
  • Woensdag: 08:30 - 17:30 uur
  • Donderdag: 08:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 08:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag: 08:30 - 17:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Badkamer Varsseveld kopen bij de specialist

Sanitair, tegels & badkamers voor internetprijzen

Van tegelvloer tot het plafond met spots als badkamerverlichting, bij Sani4all ben je aan het juiste adres. Wij hebben bij Sani4all in Varsseveld de meest inspirerende collecties en uitsluitend topmerken. Onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden van het badkamerplafond en bijbehorende verlichting. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan vloertegels en wandtegels. Deze zijn niet alleen sfeervol, maar ook praktisch in onderhoud en reiniging. Kom dus gerust langs in onze showroom voor een advies op maat voor jouw badkamer Varsseveld.

Recent opgeleverde werken van Sani4all Varsseveld

Badkamer Ulft Hermsen

Badkamer familie Hermsen

In Ulft zijn een prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Sani4all Varsseveld heeft een moderne badkamer ontworpen door gebruik te maken van betonlook vloer- en wandtegels. Helemaal in de trend van nu. Heb je ook de hardstenen wastafel en de Sunshower gezien? Betaalbare luxe!

Lees meer

Badkamer Winterswijk Ansink

Badkamer familie Ansink

Solid Surface is een mat wit materiaal dat door zijn unieke samenstelling zo hard als steen en zeer onderhoudsvriendelijk is. In deze trendy badkamer is gekozen voor zo'n wastafel. Een zeer modern geheel dankzij de betonlook vloeren en wanden!

Lees meer

Badkamer Doetinchem Vreuls

Badkamer familie Vreuls

Voor deze werkelijk prachtige badkamer heeft de familie Vreuls zich laten adviseren door Sani4all Varsseveld. Er is gekozen voor een badkamer met natuurlijke look. Dit wordt gerealiseerd door de mozaïk tegels op de douchecabine en het houtlook badmeubel. Het ligbad ontbreekt niet!

Lees meer

Badkamer Doetinchem Sanders

Badkamer familie Sanders

Door met sfeerverlichting te werken is deze badkamer in Doetinchem een unieke ruimte geworden. Totale ontspanning wordt gevonden onder de RVS inbouwdouche of het bad. Let ook op de vele nissen die zorgen voor meer opbergruimte.

Lees meer

x
Luc Jansen Adviseur
;
x
René Bulten Adviseur
;
x
Milou Hoftiezer Adviseur
;