Sani4all Barendrecht

Advies op afstand? Whatsapp ons! 06-41879250

Bezoek onze badkamershowroom!

Inspiratie opdoen op het gebied van badkamers en sanitair? Bezoek dan de vestiging van Sani4all aan de Kolding in Barendrecht. Met ruim 700 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Sanne en Lars staan voor je klaar.

Sanne van Rouwendaal

Badkamerspecialist

Lars Knoops

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Barendrecht. We helpen je graag bij het vinden van een droombadkamer en adviseren je over de nieuwste trends!

Sanne & Lars

Badkamer in Barendrecht

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen en ben je daarom op zoek naar een badkamer in Barendrecht? Bij Sani4all zit je helemaal goed. In onze vestiging in Barendrecht vind je een mooie showroom waar jij je kunt laten inspireren. Onze adviseurs helpen jouw met jouw zoektocht naar een droombadkamer waar je nog jarenlang plezier van beleeft.

Badkamer in Barendrecht kopen?

De zoektocht naar jouw droombadkamer kan lang duren. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Woon je in Barendrecht of omgeving? Breng dan een bezoek aan Sani4all Barendrecht. In de showroom van deze vestiging vind je heel veel badkameropstellingen die helemaal passen bij jouw wensen en eisen. Doe wat inspiratie op, maar deel vooral ook jouw wensen met de specialisten. Zij maken speciaal voor jou een 3D-ontwerp, zodat je een goed inzicht hebt in hoe jouw badkamer in Barendrecht eruit kan komen te zien.

Van het ontwerp tot de montage

Eén van de voordelen van Sani4all is dat wij een complete dienstverlening kunnen bieden. Dit wil zeggen dat wij zowel het ontwerp kunnen maken, maar we ook jouw badkamer bij je thuis kunnen monteren. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken. Bij ons heb je namelijk alles onder één dak. Ideaal dus als je op zoek bent naar een badkamer in Barendrecht. Wij vinden het erg belangrijk dat we kwaliteit kunnen leveren. Dit houdt in dat onze badkamers alleen beschikken over de materialen van de beste kwaliteit. Alleen zo kunnen we garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van jouw droombadkamer. Daarbij is het niet zo dat kwaliteit duur is. Wij hebben voor elk budget wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk.

Een badkamer in Barendrecht of omgeving kopen?

Sani4all Barendrecht is één van de franchisevestigingen van Sani4all. Naast dat je bij Sani4all Barendrecht terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Sani4all heeft een formule waarbij we streven wij naar landelijke dekking. Wij vinden namelijk dat iedereen in staat moet zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Barendrecht? Denk dan zeker even aan Sani4all.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Hummel

Duiven

Stap voor stap naar een droombadkamer: van oud naar 3D-ontwerp naar droombadkamer. De familie Hummel had als wens om hun badkamer te verbouwen naar een sfeervolle industriële ruimte. En dat is gelukt!

Toiletruimte Pincho’s

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!

Familie Leusink

IJsselmuiden

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Toiletruimte Macamba

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!