Bezoek onze badkamershowroom!

Inspiratie opdoen op het gebied van badkamers en sanitair? Bezoek dan de vestiging van Sani4all aan de Kolding in Barendrecht. Met ruim 700 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Niels en Guus staan voor je klaar

Niels Tork

Badkamerspecialist

Guus Tork

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een afspraak in de agenda van onze badkamerspecialisten.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Je bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Barendrecht. We helpen je graag bij het vinden van een droombadkamer en adviseren je over de nieuwste trends!

Niels & Guus Tork

Badkamer in Barendrecht

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen en ben je daarom op zoek naar een badkamer in Barendrecht? Bij Sani4All zit je helemaal goed. In onze vestiging in Barendrecht vind je een mooie showroom waar jij je kunt laten inspireren. Onze adviseurs helpen jouw met jouw zoektocht naar een droombadkamer waar je nog jarenlang plezier van beleeft.

Badkamer in Barendrecht kopen?

De zoektocht naar jouw droombadkamer kan lang duren. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Woon je in Barendrecht of omgeving? Breng dan een bezoek aan Sani4All Barendrecht. In de showroom van deze vestiging vind je heel veel badkameropstellingen die helemaal passen bij jouw wensen en eisen. Doe wat inspiratie op, maar deel vooral ook jouw wensen met de specialisten. Zij maken speciaal voor jou een 3D-ontwerp, zodat je een goed inzicht hebt in hoe jouw badkamer in Barendrecht eruit kan komen te zien.

Van het ontwerp tot de montage

Eén van de voordelen van Sani4All is dat wij een complete dienstverlening kunnen bieden. Dit wil zeggen dat wij zowel het ontwerp kunnen maken, maar we ook jouw badkamer bij je thuis kunnen monteren. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken. Bij ons heb je namelijk alles onder één dak. Ideaal dus als je op zoek bent naar een badkamer in Barendrecht. Wij vinden het erg belangrijk dat we kwaliteit kunnen leveren. Dit houdt in dat onze badkamers alleen beschikken over de materialen van de beste kwaliteit. Alleen zo kunnen we garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van jouw droombadkamer. Daarbij is het niet zo dat kwaliteit duur is. Wij hebben voor elk budget wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk.

Een badkamer in Barendrecht of omgeving kopen?

SSani4All Barendrecht is één van de franchevestigingen van Sani4All. Naast dat je bij Sani4All Barendrecht terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Sani4All heeft een formule waarbij we streven wij naar landelijke dekking. Wij vinden namelijk dat iedereen in staat moet zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Barendrecht? Denk dan zeker even aan Sani4All.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Janssen

Ridderkerk

Een moderne badkamer met een sfeervolle uitstraling: dat is hoe wij de opgeleverde badkamer van de familie Janssen omschrijven. De betonlook tegels op de wanden en de houtlook tegels op de vloer zijn een gouden duo en stralen warmte uit in de ruimte.

Familie Nabbe

Duiven

Soms komen wij badkamers tegen waar we extra trots op zijn zoals bij de familie Nabbe. De gedurfde afbeelding op de muur is echt dé eyecatcher van deze ruimte.

Familie Lammers

Varsseveld

Er is bij de Familie Lammers een prachtige stijlvolle badkamer geplaatst. De smaakvol ingerichte badkamer heeft een lichtgrijze basis met daarbij mat zwarte elementen.