Sani4all Broek op Langedijk

Tweede Pinksterdag van 12 tot 17 uur open!

Advies op afstand? Whatsapp ons! 06-40575449

Bezoek onze badkamershowroom!

Onze showrooms zijn open. Wij nemen de juiste maatregelen om uw veiligheid te garanderen. Ook een digitale afspraak mogelijk indien gewenst!

Weten hoe wij omgaan met het Coronavirus? Bekijk de video

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Broeker Werf in Broek op Langedijk. Met ruim 600 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialist vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Erwin staat voor je klaar

Erwin Peters

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Kom eens langs in Broek op Langedijk. Graag neem ik de tijd om uw wensen door te spreken en met persoonlijk advies te komen. Graag verwezenlijk ik uw (badkamer)dromen!

Erwin

Badkamer in Broek op Langedijk

Een nieuwe badkamer in Broek op Langedijk vinden? Dan is het zeker een goed idee om een bezoekje aan onze showroom te brengen. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je zodat je nog op korte termijn jouw droombadkamer kunt laten ontwerpen. Wat is jouw smaak? Wij zorgen ervoor dat jouw badkamer gratis wordt geleverd. Bovendien is het mogelijk dat jouw badkamer bij je thuis wordt geïnstalleerd. Hierdoor weet je zeker dat jouw badkamer op een juiste manier wordt gemonteerd.

Badkamer in Broek op Langedijk kopen?

Het grote voordeel van het kopen van een badkamer bij Sani4all Broek op Langedijk is dat de adviseurs hier jou vakkundig kunnen helpen met het uitzoeken van een badkamer van jouw dromen. Er wordt naar jouw wensen geluisterd en bovendien ontvang je altijd een gratis 3D-ontwerp. Dit is geheel vrijblijvend. Ben je eenmaal tevreden met het ontwerp? Dan is het tijd voor de uitvoering van jouw badkamer in Broek op Langedijk.

Wat is jouw investering?

Wij spelen in op de wensen van onze klanten. Daarom kun je bij Sani4all terecht voor badkamers die passen bij jouw investering. Onze adviseurs vragen je met welk investering we rekening moeten houden. We laten de diverse mogelijkheden zien, zodat je een goed beeld krijgt wat allemaal past bij jou. Uiteraard houden we ook jouw wensen en jouw stijl in gedachten. Uiteraard werken we alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je jarenlang plezier beleeft van jouw badkamer in Broek op Langedijk.

Trends

Wat zijn de nieuwste badkamertrends? Vraag het aan onze adviseurs en zij laten je precies zien wat de nieuwste trends zijn. In onze showroom vind je diverse badkameropstellingen, maar uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Wil je ook graag een badkamer in Broek op Langedijk kopen? Onze adviseurs nemen alle tijd voor jou, zodat jij een droombadkamer vindt. Wil je meer weten over het kopen van een badkamer in Broek op Langedijk? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Toiletruimte Makamba

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Makamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!

Familie Visser

Barneveld

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Familie Olthof

Voorthuizen

Hoe prachtig is deze opgeleverde badkamer? Deze ruimte is voorzien van diverse industriële elementen die zorgen voor een ultiem zen-gevoel in de ruimte. Een natuurlijke look is gecreëerd dankzij de natuursteenlook tegels in een antraciete kleur. 

Familie Haan

Putten

Een stoere, maar toch rustige badkamer: dat is hoe je deze ruimte kunt omschrijven. Deze badkamer beschikt over diverse industriële elementen die zorgen voor een robuuste uitstraling.

Onze vestigingen zijn ondanks de omstandigheden wel open! Wij nemen uw gezondheid echter zeer serieus. Meer weten?  Lees meer!