Sani4all Den Haag

Advies op afstand? Whatsapp ons! 06-82999385

Bezoek onze badkamershowroom!

Je bent van harte welkom bij Sani4all Den Haag! In deze gloednieuwe badkamershowroom vind je veel inspiratie in de vorm van complete badkamers. Daarnaast bieden wij badkamermeubels, tegels, sanitair en accessoires van de beste kwaliteit. Uiteraard voor de best mogelijke prijs. De specialisten bij onze vestiging in Den Haag staan graag voor jou klaar. Laat bijvoorbeeld een gratis 3D-ontwerp maken van jouw droombadkamer. Bezoek onze showroom en laat je vrijblijvend adviseren voor jouw badkamer.

Roger en Ashley staan voor je klaar.

Roger de Ridder

Badkamerspecialist

Ashley Philipp

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

We zien je graag snel in onze mooie en nieuwe showroom in Den Haag. Helemaal vol met de nieuwste trends! Graag stellen we, samen met jou, een droombadkamer samen!

Roger & Ashley

Badkamer in Den Haag

Wanneer je op zoek bent naar een badkamer in Den Haag, staan we bij Sani4all graag voor je klaar. Hier vind je namelijk een groot assortiment aan badkamermeubels, tegels, sanitair en accessoires. Allemaal van de beste kwaliteit. In onze showroom staan onze specialisten graag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen dit gratis voor jou in een 3D-ontwerp om jouw droombadkamer in beeld te brengen. Uiteraard houden we hierbij rekening met meerdere factoren, zoals jouw ruimte en budget. Zo slaagt iedereen voor een badkamer bij Sani4all Den Haag!

Complete service

Een badkamer kopen kan voor sommige mensen behoorlijk wat impact hebben. Naast dat een deel van je huis er compleet anders uit komt te zien, spelen er vele factoren mee bij deze metamorfose. Het proces begint bij het in beeld brengen van de mogelijkheden, en eindigt het bij het monteren en strak afwerken van jouw badkamer. Voor al deze stappen kun je bij ons terecht. Zo kun jij je focussen op de leuke momenten en nemen wij jou de zaken uit handen waar jij dat wil. Van een gratis 3D-ontwerp tot het gratis leveren en het monteren van jouw nieuwe badkamer. Bij Sani4all Den Haag bieden wij jou graag deze complete service.

Badkamer in Den Haag kopen?

Wanneer je in Den Haag of omgeving woont en een badkamer wil kopen, wil je natuurlijk goed geholpen worden. Met ons brede assortiment, onze uitgebreide kennis en passie voor het vak geven wij hier graag gehoor aan. Sani4all Den Haag is een van onze vele franchises en deelt ons motto: iedereen kan slagen voor zijn of haar droombadkamer! Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn van jouw ruimte en bieden hierbij gratis advies op maat.

Een badkamer voor iedereen

Je zit goed als je een badkamer bij Sani4all Den Haag koopt. Wij doen er alles aan om samen jouw droombadkamer samen te stellen. Sani4all Den Haag is één van de vele vestigingen van Sani4all.  Kom dan gerust een keertje langs of maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten en ontvang direct een gratis 3D-ontwerp!

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie van Duijne

Zoetermeer

De familie van Duijne heeft gekozen voor 3 soorten tegels die mooi met elkaar combineren. Het is een prachtige ruimte geworden!

Familie Lala

Den Haag

De familie Lala heeft onlangs de foto’s van hun prachtige badkamer doorgestuurd. In de badkamer staat het prachtige badmeubel Infinity in de kleur natuur eiken met bijpassende dubbele kolomkast.

Familie Drost

Wassenaar

In Wassenaar heeft Sani4all een prachtige badmeubelset met bijpassende kolomkast geleverd. Het badmeubelset Marnix bestaat uit een onderkast met 2 lades in hoogglans wit.

1