Sani4all Deventer

Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Hannoverstraat in Deventer. Met ruim 1300 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Joey Boes

Badkamerspecialist

Daan Bedijn

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een afspraak in de agenda van onze badkamerspecialisten.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Badkamer in Deventer

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen in Deventer en ben je daarom op zoek naar een badkamer in Deventer? Goed nieuws: Sani4All heeft een vestiging in Deventer. In onze showroom kun jij je laten inspireren door diverse badkameropstellingen. Welke opstelling heeft jouw voorkeur? Onze adviseurs helpen jou met de zoektocht naar jouw perfecte droombadkamer.  Wij zorgen er daarnaast voor dat jouw badkamer gratis wordt geleverd. Bovendien is het mogelijk dat jouw badkamer bij je thuis wordt geïstalleerd. Zo weet je zeker dat jouw badkamer op een juiste manier wordt gemonteerd.

Badkamer in Deventer kopen?

Het uitzoeken van een badkamer in Deventer is niet iets wat je dagelijks doet. Voor het vinden van een badkamer in Deventer, kunnen de specialisten van Sani4All je goed helpen. De adviseurs luisteren naar jouw wensen en geven je advies op maat zodat je uiteindelijk een badkamer vindt waar je nog jarenlang plezier van beleeft. Geef de afmetingen van jouw badkamer door en deel jouw stijl en budget. Aan de hand van deze informatie maken wij geheel gratis een 3D-ontwerp. Dit is geheel vrijblijvend. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan zorgen wij dat de badkamer wordt samengesteld.

Huismerk en A-merken

Bij Sani4All kun je terecht voor een badkamer in Deventer die past bij jouw budget. Onze adviseurs vragen je met welk budget we rekening moeten houden. We laten de diverse mogelijkheden zien, zodat je een goed beeld krijgt wat allemaal past bij jou. Natuurlijk houden we ook jouw wensen en jouw stijl in gedachten. Uiteraard werken we alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je jarenlang plezier beleeft van jouw badkamer in Deventer.

Een badkamer in Deventer kopen?

Naast dat we een vestiging hebben in Deventer, vind je ons door heel het land. Wij vinden namelijk dat iedereen over de mogelijkheid moet beschikken om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Woon je in Deventer of omgeving? Dan kunnen de adviseurs in Deventer je perfect helpen. Zien we je snel?

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Janssen

Ridderkerk

Een moderne badkamer met een sfeervolle uitstraling: dat is hoe wij de opgeleverde badkamer van de familie Janssen omschrijven. De betonlook tegels op de wanden en de houtlook tegels op de vloer zijn een gouden duo en stralen warmte uit in de ruimte.

Familie Nabbe

Duiven

Soms komen wij badkamers tegen waar we extra trots op zijn zoals bij de familie Nabbe. De gedurfde afbeelding op de muur is echt dé eyecatcher van deze ruimte.

Familie Lammers

Varsseveld

Er is bij de Familie Lammers een prachtige stijlvolle badkamer geplaatst. De smaakvol ingerichte badkamer heeft een lichtgrijze basis met daarbij mat zwarte elementen.