Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan De Dommel in Dronten. Met ruim 750 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Op deze locatie is ook een Kitchen4all gevestigd!

Klaas-Jan, Marcel en Marieke staan voor je klaar

Klaas-Jan Heutink

Badkamerspecialist

Marieke van Spelden

Gastvrouw

Marcel van der Hart

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een afspraak in de agenda van onze badkamerspecialisten.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Badkamer in Dronten

Woon je in Dronten of omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer in Dronten? Wij hebben hier een vestiging, waar je jou graag verwelkomen. Laat je inspireren en ontdek de mooiste trends op het gebied van badkamers. Onze adviseurs helpen jouw met jouw zoektocht naar een droombadkamer waar je nog jarenlang plezier van beleeft.

Badkamer in Dronten kopen?

Een badkamer in Dronten kopen? Breng een bezoek aan Sani4All Dronten. Bekijk heel veel badkameropstellingen die helemaal passen bij jouw wensen en eisen. Onze adviseurs vragen wat jouw stijl is, wat de afmetingen zijn van jouw ruimte en wat je budget is. Met deze informatie kunnen zij speciaal voor jou een 3D-ontwerp maken, zodat je een goed inzicht hebt in hoe jouw badkamer in Dronten eruit kan komen te zien.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit houdt in dat onze badkamers alleen beschikken over de materialen van de beste kwaliteit. Op deze manier kunnen we je garanderen dat jouw droombadkamer jarenlang meegaat. Wat dit kost? Je hoeft geen rekening te houden met een hoge prijs. Kwaliteit is bij ons niet duur. Wij hebben voor elk budget wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk, en dat voor een mooie prijs. Vraag een offerte op maat aan en je krijgt inzicht in het kostenplaatje.

Van het ontwerp tot de montage

Als je een badkamer in Dronten wilt kopen dan wil je graag dat alles zo goed mogelijk wordt geregeld, nietwaar?! Wij kunnen zowel het ontwerp maken, maar kunnen ook jouw badkamer bij je thuis monteren. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken. Bij ons heb je namelijk alles onder één dak. Sani4All Dronten is één van de franchevestigingen van Sani4All. Naast dat je bij Sani4All Dronten terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Sani4All heeft een formule waarbij we streven wij naar landelijke dekking. Iedereen moet namelijk in staat zijn om een showroom van Sani4All te bezoeken in de buurt. Zien we jou snel in Dronten of in één van onze andere vestigingen?

We zien je graag snel in onze mooie showroom in Dronten. Graag stellen we samen met jou een droombadkamer samen!

Marcel, Klaas-Jan & Marieke

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Lin

Almere

Deze lichte badkamer straalt rust en tegelijkertijd luxe uit. Om de ruimte optisch groter te maken, is er een grote spiegel met verlichting in de badkamer geplaatst.

Familie Kalkman

Barendrecht

In de badkamer van familie Kalkman kom je helemaal tot rust. Niet zo gek, want er is gekozen voor een licht kleurenpalet en materialen met een natuurlijke uitstraling.

Familie Bozelie

Lelystad

Strak, tijdloos en warm: dat is hoe je deze badkamer van de familie Bozelie in drie woorden kunt omschrijven.

Familie Kurstjens

Groesbeek

Deze authentieke badkamer van de familie Kurstjes heeft een klassieke look met moderne kenmerken. Een mooi voorbeeld dus van mix and match.