&noscript=1 />

Sani4all Genemuiden

Winkelbezoek weer mogelijk! Plan nu een afspraak!

Persoonlijk advies, zoals het hoort!

Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met jouw droombadkamer! Ze bespreken graag vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn. Er wordt tevens een gratis 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Natuurlijk volgen we de adviezen van het RIVM en houden we ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand, dragen we mondkapjes en desinfecteren we onze handen. Tevens zijn digitale afspraken bij ons mogelijk. Dus twijfel niet, wij blijven bereikbaar voor meer informatie. We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Harrold en Manuel staan voor je klaar

Harrold Kooij

Badkameradviseur

Manuel Smit

Badkameradviseur

Kom langs in onze prachtige badkamershowroom in Genemuiden. Op deze locatie zit ook een Kitchen4all gevestigd!

Harrold, Manuel en Dennis

Badkamer in Genemuiden

Woon je in Genemuiden en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Onze adviseurs heten je van harte welkom bij Sani4all Genemuiden. Zij staan hier voor je klaar en verwelkomen je graag.  Laat je inspireren door de mooiste badkamermeubels en ontdek de mooiste trends op het gebied van badkamers. . Om een goed beeld te krijgen van het eventuele resultaat kan er speciaal voor jou een  3D-ontwerp gemaakt worden. Op deze manier heb je een goed inzicht in hoe jouw badkamer in Genemuiden eruit kan komen te zien.

Badkamer in Genemuiden kopen?

Een badkamer in Genemuiden kopen? Door een bezoekje te brengen aan de showroom van Sani4all Genemuiden ontdek je de vele mogelijkheden en kun je een goed beeld krijgen van hoe jouw droombadkamer eruit kan komen te zien. Bekijk heel veel badkameropstellingen die helemaal passen bij jouw wensen en eisen. Door te vertellen wat jouw stijl is, wat de afmetingen zijn van jouw ruimte en je investering te delen kan er een mooie badkamer worden samengesteld die past bij jouw wensen en eisen.

Kwaliteit

De badkamers van Sani4all beschikken over materialen van de beste kwaliteit. Zo kunnen we je garanderen dat jouw droombadkamer jarenlang meegaat. De kosten? Je hoeft geen rekening te houden met een hoge prijs. Kwaliteit is bij ons niet duur. Wij hebben voor elk budget wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk, en dat voor een mooie prijs. Vraag een offerte op maat aan en je weet waar je aan toe bent.

Complete dienstverlening

Als je een badkamer in Genemuiden wilt kopen dan wil je graag dat alles zo goed mogelijk wordt geregeld. Wij kunnen zowel het ontwerp maken, maar kunnen ook jouw badkamer bij je thuis monteren. Zo hoef je nergens naar om te kijken. Bij ons heb je namelijk alles onder één dak. Sani4all Genemuiden is één van de franchisevestigingen van Sani4all. Naast deze vestiging, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Wij vinden namelijk dat iedereen in staat moet zijn om een showroom van Sani4all te bezoeken in de buurt. Tot gauw!

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Opgeleverd toilet IJsselmuiden

IJsselmuiden

Naast complete badkamers kan je bij ons ook terecht voor complete toiletten! Samen met Sani4all Genemuiden heeft deze familie uit IJsselmuiden dit moderne toilet gerealiseerd.