Sani4all Gouda

Tweede Pinksterdag van 12 tot 17 uur open!

Advies op afstand? Whatsapp ons! 06-41879250

Bezoek onze badkamershowroom!

Onze showrooms zijn open. Wij nemen de juiste maatregelen om uw veiligheid te garanderen. Ook een digitale afspraak mogelijk indien gewenst!

Weten hoe wij omgaan met het Coronavirus? Bekijk de video

Inspiratie opdoen op het gebied van badkamers en sanitair? Bezoek dan de vestiging van Sani4all aan het Elburgplein in Gouda. Met ruim 750 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Niels en Charlotte staan voor je klaar.

Niels Tork

Badkamerspecialist

Charlotte van der Mark

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Je bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Gouda. We helpen je graag bij het vinden van een droombadkamer en adviseren je over de nieuwste trends!

Charlotte & Niels

Badkamer in Gouda

Woon je in Gouda of omgeving, of verhuis je binnenkort richting Gouda? En ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij Sani4all staan wij graag voor je klaar. Ook bij deze Sani4all vestiging vind je een grote en ruim gevulde showroom, waar je voldoende inspiratie kunt opdoen voor jouw nieuwe badkamer. Onze adviseurs staan graag voor jou klaar om je te helpen met de zoektocht naar de perfecte badkamer!

Badkamer in Gouda kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes klopt. Wij helpen jou graag bij het maken van deze keuzes. Want naast dat wij badkamers verkopen, voorzien wij onze klanten ook graag van passend advies rondom hun badkamerwensen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen bij ons kan slagen. Wat je badkamerwensen ook zijn. Wij kijken met jou mee en leveren, indien gewenst, een 3D-ontwerp voor jou op maat. Zo krijg jij te zien wat er allemaal mogelijk is in jouw nieuwe badkamer in Gouda!

Van het ontwerp tot de montage

Bij Sani4all Gouda kun je terecht voor het hele pakket. Wij luisteren naar jouw wensen en denken met jou mee. Zo zijn wij in staat om een ontwerp speciaal voor jou op maat te maken. Daarnaast hebben wij ruim vakmanschap in huis om jouw badkamer in Gouda te monteren. Dit doen wij met de grootste precisie. Koop jij een badkamer in Gouda bij Sani4all, dan ben je zeker van volledige service. Je kunt zelf lekker rondneuzen in ons brede assortiment, om vervolgens onze hulp in te schakelen voor het samenstellen van jouw badkamer. Of schakel direct onze hulp in en laat ons jouw nieuwe badkamer ontwerpen. Met onze kwaliteitsmerken heb jij altijd garantie op een badkamer van hoge kwaliteit. Wat jouw budget ook is.

Een badkamer in Gouda of omgeving kopen?

Wanneer je een badkamer koopt bij Sani4all Gouda, weet je zeker dat je goed zit. Wij doen er alles aan om jou met een fijn gevoel gebruik van jouw badkamer te laten maken. Sani4all Gouda is één van de vele vestigingen van Sani4all.  Dus ben je op zoek naar een badkamer in Gouda? Kom dan gerust een keertje langs of maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten! De koffie staat voor je klaar.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Toiletruimte Makamba

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Makamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!

Familie Visser

Barneveld

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Familie Olthof

Voorthuizen

Hoe prachtig is deze opgeleverde badkamer? Deze ruimte is voorzien van diverse industriële elementen die zorgen voor een ultiem zen-gevoel in de ruimte. Een natuurlijke look is gecreëerd dankzij de natuursteenlook tegels in een antraciete kleur. 

Familie Haan

Putten

Een stoere, maar toch rustige badkamer: dat is hoe je deze ruimte kunt omschrijven. Deze badkamer beschikt over diverse industriële elementen die zorgen voor een robuuste uitstraling.

Onze vestigingen zijn ondanks de omstandigheden wel open! Wij nemen uw gezondheid echter zeer serieus. Meer weten?  Lees meer!