Sani4all Gouda

Bezoek vanaf 13 december onze badkamershowroom!

Inspiratie opdoen op het gebied van badkamers en sanitair? Bezoek dan de vestiging van Sani4all aan het Elburgplein in Gouda. Met ruim 750 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Niels en Charlotte staan voor je klaar.

Niels Tork

Badkamerspecialist

Charlotte van der Mark

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Vanaf 13 december ben je van harte welkom in onze nieuwe showroom in Gouda. We helpen je graag bij het vinden van een droombadkamer en adviseren je over de nieuwste trends!

Charlotte & Niels

Badkamer in Gouda

Woon je in Gouda of omgeving, of verhuis je binnenkort richting Gouda? En ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij Sani4all staan wij graag voor je klaar. Ook bij deze Sani4all vestiging vind je een grote en ruim gevulde showroom, waar je voldoende inspiratie kunt opdoen voor jouw nieuwe badkamer. Onze adviseurs staan graag voor jou klaar om je te helpen met de zoektocht naar de perfecte badkamer!

Badkamer in Gouda kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes klopt. Wij helpen jou graag bij het maken van deze keuzes. Want naast dat wij badkamers verkopen, voorzien wij onze klanten ook graag van passend advies rondom hun badkamerwensen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen bij ons kan slagen. Wat je badkamerwensen ook zijn. Wij kijken met jou mee en leveren, indien gewenst, een 3D-ontwerp voor jou op maat. Zo krijg jij te zien wat er allemaal mogelijk is in jouw nieuwe badkamer in Gouda!

Van het ontwerp tot de montage

Bij Sani4all Gouda kun je terecht voor het hele pakket. Wij luisteren naar jouw wensen en denken met jou mee. Zo zijn wij in staat om een ontwerp speciaal voor jou op maat te maken. Daarnaast hebben wij ruim vakmanschap in huis om jouw badkamer in Gouda te monteren. Dit doen wij met de grootste precisie. Koop jij een badkamer in Gouda bij Sani4all, dan ben je zeker van volledige service. Je kunt zelf lekker rondneuzen in ons brede assortiment, om vervolgens onze hulp in te schakelen voor het samenstellen van jouw badkamer. Of schakel direct onze hulp in en laat ons jouw nieuwe badkamer ontwerpen. Met onze kwaliteitsmerken heb jij altijd garantie op een badkamer van hoge kwaliteit. Wat jouw budget ook is.

Een badkamer in Gouda of omgeving kopen?

Wanneer je een badkamer koopt bij Sani4all Gouda, weet je zeker dat je goed zit. Wij doen er alles aan om jou met een fijn gevoel gebruik van jouw badkamer te laten maken. Sani4all Gouda is één van de vele vestigingen van Sani4all.  Dus ben je op zoek naar een badkamer in Gouda? Kom dan gerust een keertje langs of maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten! De koffie staat voor je klaar.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie van den Berg

Vianen

In deze badkamer is gekozen voor prachtige industriële elementen. Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren geven een rustig, maar toch stoere look.

Familie Hutten

Hardenberg

Deze badkamer is voorzien van de meest luxe en gelijk trendy elementen waar men nog lang van kan genieten en helemaal passen bij deze tijd.

Familie Snoek

Barendrecht

Deze badkamer straalt één en al warmte uit! Als basis is er gekozen voor vloer- en wandtegels in een lichtbruine kleur. De badkamer is daarbij voorzien van natuurlijke en industriële elementen.

Familie Beverwijk

Heveadorp

Deze moderne badkamer is strak én tijdloos. De ruimte is voorzien van prachtige design elementen die prachtig matchen bij elkaar. De absolute eyecatcher in deze badkamer is het ligbad in een acrylwitte kleur.