Sani4all Gouda

Bezoek vanaf 13 december onze badkamershowroom!

Inspiratie opdoen op het gebied van badkamers en sanitair? Bezoek dan de vestiging van Sani4all aan het Elburgplein in Gouda. Met ruim 750 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Niels staat voor je klaar

Niels Tork

Badkamerspecialist

Charlotte van der Mark

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Vanaf 13 december ben je van harte welkom in onze nieuwe showroom in Gouda. We helpen je graag bij het vinden van een droombadkamer en adviseren je over de nieuwste trends!

Niels & Charlotte

Badkamer in Gouda

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen en ben je daarom op zoek naar een badkamer in Gouda? Bij Sani4all zit je helemaal goed. In onze vestiging in Gouda vind je een mooie showroom waar jij je kunt laten inspireren. Onze adviseurs helpen jouw met jouw zoektocht naar een droombadkamer waar je nog jarenlang plezier van beleeft.

Badkamer in Gouda kopen?

De zoektocht naar jouw droombadkamer kan lang duren. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Woon je in Gouda of omgeving? Breng dan een bezoek aan Sani4all Gouda. In de showroom van deze vestiging vind je heel veel badkameropstellingen die helemaal passen bij jouw wensen en eisen. Doe wat inspiratie op, maar deel vooral ook jouw wensen met de specialisten. Zij maken speciaal voor jou een 3D-ontwerp, zodat je een goed inzicht hebt in hoe jouw badkamer in Gouda eruit kan komen te zien.

Van het ontwerp tot de montage

Eén van de voordelen van Sani4all is dat wij een complete dienstverlening kunnen bieden. Dit wil zeggen dat wij zowel het ontwerp kunnen maken, maar we ook jouw badkamer bij je thuis kunnen monteren. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken. Bij ons heb je namelijk alles onder één dak. Ideaal dus als je op zoek bent naar een badkamer in Barendrecht. Wij vinden het erg belangrijk dat we kwaliteit kunnen leveren. Dit houdt in dat onze badkamers alleen beschikken over de materialen van de beste kwaliteit. Alleen zo kunnen we garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van jouw droombadkamer. Daarbij is het niet zo dat kwaliteit duur is. Wij hebben voor elk budget wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk.

Een badkamer in Gouda of omgeving kopen?

Sani4all Gouda is één van de franchisevestigingen van Sani4all. Naast dat je bij Sani4all Gouda terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Sani4all heeft een formule waarbij we streven wij naar landelijke dekking. Wij vinden namelijk dat iedereen in staat moet zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Gouda? Denk dan zeker even aan Sani4all.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Beverwijk

Heveadorp

Deze moderne badkamer is strak én tijdloos. De ruimte is voorzien van prachtige design elementen die prachtig matchen bij elkaar. De absolute eyecatcher in deze badkamer is het ligbad in een acrylwitte kleur.

Familie Peeters

Almere

Stoer is absoluut het sleutelwoord van deze opgeleverde badkamer van de familie Peeters. De absolute eyecatcher in deze badkamer dat is het wit matte ligbad. Luxe alom!

Familie ten Boom

Zutphen

Deze opgeleverde van de familie Ten Boom is een heuse thuisspa. Het inbouw ligbad is voorzien van een PL hydrosysteem

Familie Jansen

Doetinchem

Deze ruime badkamer van de familie Jansen is een prachtig geheel! Als bad is er gekozen voor een vrijstaand wit ligbad.