Sani4all Hoogeveen

Bezoek onze vernieuwde badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Groenewegenstraat in Hoogeveen. Met ruim 1000 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Herwin en Korné staan voor je klaar

Herwin de Vries

Badkamerspecialist

Korné Spaan

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een afspraak in de agenda van onze badkamerspecialisten.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Badkamer in Hoogeveen

Jouw droombadkamer, hoe ziet die eruit? Wij willen jouw droom graag verwezenlijken, ongeacht wat je budget is. Breng een bezoekje aan Sani4All Hoogeveen en vind een badkamer in Hoogeveen die helemaal matcht met jouw wensen en eisen. Jouw badkamer wordt gerealiseerd door goed te luisteren naar jouw voorkeuren. Breng een bezoekje aan onze showroom, laat je inspireren en vind een droombadkamer die helemaal bij jou past.

Badkamer in Hoogeveen kopen?

Heel veel diverse badkameropstellingen kun je bekijken bij Sani4All Hoogeveen. Aangezien elke ruimte anders is laten wij ook diverse mogelijkheden zien in onze showroom. Door aan te geven wat de afmetingen zijn van jouw badkamer kunnen wij een passend 3D-ontwerp maken die helemaal bij jou past. Een badkamer is natuurlijk iets wat je koopt omdat je daar voor een lange tijd plezier van wilt beleven. Wij vinden het belangrijk dat je helemaal tevreden bent met jouw ontwerp.

Een complete dienstverlening

De adviseurs van Sani4All Hoogeveen staan je graag bij met jouw zoektocht naar een nieuwe badkamer. Wij kunnen jouw persoonlijke wellness concept ontwerpen waarbij jouw sfeer en gewenste functionaliteiten samenvloeien. Naast het ontwerp, kunnnen wij ook jouw uiteindelijke droombadkamer installeren bij jou thuis. Ben je dus op zoek naar een partij die je helpt van A tot Z?  Bij ons zit je helemaal goed.

Voor elk budget een passende oplossing

Wij hebben voor elk budget wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk: je kunt uitgaan van de best mogelijke prijs. Op deze manier betaal je nooit te veel en kun je altijd een badkamer kopen die helemaal past bij jouw budget. Daarbij garanderen we altijd dat je altijd kiest voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je over een paar jaar nog steeds helemaal tevreden bent met jouw badkamer. Sani4All Hoogeveen is één van de franchisevestigingen van Sani4All. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Hoogeveen? Dan zit je hier dus helemaal goed. Naast dat je bij deze vestiging terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Zien we je snel?

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Janssen

Ridderkerk

Een moderne badkamer met een sfeervolle uitstraling: dat is hoe wij de opgeleverde badkamer van de familie Janssen omschrijven. De betonlook tegels op de wanden en de houtlook tegels op de vloer zijn een gouden duo en stralen warmte uit in de ruimte.

Familie Nabbe

Duiven

Soms komen wij badkamers tegen waar we extra trots op zijn zoals bij de familie Nabbe. De gedurfde afbeelding op de muur is echt dé eyecatcher van deze ruimte.

Familie Lammers

Varsseveld

Er is bij de Familie Lammers een prachtige stijlvolle badkamer geplaatst. De smaakvol ingerichte badkamer heeft een lichtgrijze basis met daarbij mat zwarte elementen.

Familie Buil

Varsseveld

Familie Buil kan genieten van een prachtige moderne badkamer! In de douche is slim gebruik gemaakt van mooie hexagontegels, dé trend van dit moment!