&noscript=1 />

Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Groenewegenstraat in Hoogeveen. Met ruim 1000 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Op deze locatie is ook een Kitchen4all gevestigd!

Herwin, Albert en Tom staan voor je klaar!

Herwin de Vries

Badkameradviseur

Albert Grolleman

Badkameradviseur

Tom Koekoek

Badkameradviseur

We zien je graag snel in onze mooie showroom in Hoogeveen. Graag stellen we samen met jou een droombadkamer samen!

Herwin, Tom & Albert

Badkamer in Hoogeveen

Jouw droombadkamer, hoe ziet die eruit? Wij willen jouw droom graag verwezenlijken, ongeacht wat je budget is. Breng een bezoekje aan Sani4all Hoogeveen en vind een badkamer in Hoogeveen die helemaal matcht met jouw wensen en eisen. Jouw badkamer wordt gerealiseerd door goed te luisteren naar jouw voorkeuren. Breng een bezoekje aan onze showroom, laat je inspireren en vind een droombadkamer die helemaal bij jou past.

Badkamer in Hoogeveen kopen?

Heel veel diverse badkameropstellingen kun je bekijken bij Sani4all Hoogeveen. Aangezien elke ruimte anders is laten wij ook diverse mogelijkheden zien in onze showroom. Door aan te geven wat de afmetingen zijn van jouw badkamer kunnen wij een passend 3D-ontwerp maken die helemaal bij jou past. Een badkamer is natuurlijk iets wat je koopt omdat je daar voor een lange tijd plezier van wilt beleven. Wij vinden het belangrijk dat je helemaal tevreden bent met jouw ontwerp.

Een complete dienstverlening

De adviseurs van Sani4all Hoogeveen staan je graag bij met jouw zoektocht naar een nieuwe badkamer. Wij kunnen jouw persoonlijke wellness concept ontwerpen waarbij jouw sfeer en gewenste functionaliteiten samenvloeien. Naast het ontwerp, kunnnen wij ook jouw uiteindelijke droombadkamer installeren bij jou thuis. Ben je dus op zoek naar een partij die je helpt van A tot Z?  Bij ons zit je helemaal goed.

Voor elk investering een passende oplossing

Wij hebben voor elk investering wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk: je kunt uitgaan van de best mogelijke prijs. Op deze manier betaal je nooit te veel en kun je altijd een badkamer kopen die helemaal past bij jouw investering. Daarbij garanderen we altijd dat je altijd kiest voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je over een paar jaar nog steeds helemaal tevreden bent met jouw badkamer. Sani4all Hoogeveen is één van de franchisevestigingen van Sani4all. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Hoogeveen? Dan zit je hier dus helemaal goed. Naast dat je bij deze vestiging terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Zien we je snel?

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Opgeleverde badkamer Lexmond

Lexmond

Deze prachtige badkamer is uitgezocht door een familie uit Lexmond en samen met Sani4all Vianen gerealiseerd. De houtlooktegel in combinatie met het strakke stucwerk zorgen voor een moderne uitstraling.

Opgeleverde badkamer Lelystad

Lelystad

Deze familie uit Lelystad heeft samen met Sani4all Dronten hun droombadkamer gerealiseerd. De natuursteenlook tegels zorgen voor de tijdloze uitstraling van deze badkamer.

Opgeleverde badkamer Dronten

Dronten

Samen met Sani4all Dronten heeft deze familie een prachtige badkamer gerealiseerd. De zwarte accessoires in combinatie met de warme kleuren zorgen voor veel sfeer.

1