Bezoek onze vernieuwde badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Groenewegenstraat in Hoogeveen. Met ruim 1000 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Op deze locatie is ook een Kitchen4all gevestigd!

Herwin, Lambert en Jan Maarten staan voor je klaar

Herwin de Vries

Badkamerspecialist

Lambert de Vries

Badkamerspecialist

Jan Maarten den Admirant

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

We zien je graag snel in onze mooie showroom in Hoogeveen. Graag stellen we samen met jou een droombadkamer samen!

Herwin, Jan Maarten & Lambert

Badkamer in Hoogeveen

Jouw droombadkamer, hoe ziet die eruit? Wij willen jouw droom graag verwezenlijken, ongeacht wat je budget is. Breng een bezoekje aan Sani4all Hoogeveen en vind een badkamer in Hoogeveen die helemaal matcht met jouw wensen en eisen. Jouw badkamer wordt gerealiseerd door goed te luisteren naar jouw voorkeuren. Breng een bezoekje aan onze showroom, laat je inspireren en vind een droombadkamer die helemaal bij jou past.

Badkamer in Hoogeveen kopen?

Heel veel diverse badkameropstellingen kun je bekijken bij Sani4all Hoogeveen. Aangezien elke ruimte anders is laten wij ook diverse mogelijkheden zien in onze showroom. Door aan te geven wat de afmetingen zijn van jouw badkamer kunnen wij een passend 3D-ontwerp maken die helemaal bij jou past. Een badkamer is natuurlijk iets wat je koopt omdat je daar voor een lange tijd plezier van wilt beleven. Wij vinden het belangrijk dat je helemaal tevreden bent met jouw ontwerp.

Een complete dienstverlening

De adviseurs van Sani4all Hoogeveen staan je graag bij met jouw zoektocht naar een nieuwe badkamer. Wij kunnen jouw persoonlijke wellness concept ontwerpen waarbij jouw sfeer en gewenste functionaliteiten samenvloeien. Naast het ontwerp, kunnnen wij ook jouw uiteindelijke droombadkamer installeren bij jou thuis. Ben je dus op zoek naar een partij die je helpt van A tot Z?  Bij ons zit je helemaal goed.

Voor elk investering een passende oplossing

Wij hebben voor elk investering wel een passende oplossing. Van A-merk tot huismerk: je kunt uitgaan van de best mogelijke prijs. Op deze manier betaal je nooit te veel en kun je altijd een badkamer kopen die helemaal past bij jouw investering. Daarbij garanderen we altijd dat je altijd kiest voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je over een paar jaar nog steeds helemaal tevreden bent met jouw badkamer. Sani4all Hoogeveen is één van de franchisevestigingen van Sani4all. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Hoogeveen? Dan zit je hier dus helemaal goed. Naast dat je bij deze vestiging terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland. Zien we je snel?

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie van den Berg

Vianen

In deze badkamer is gekozen voor prachtige industriële elementen. Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren geven een rustig, maar toch stoere look.

Familie Hutten

Hardenberg

Deze badkamer is voorzien van de meest luxe en gelijk trendy elementen waar men nog lang van kan genieten en helemaal passen bij deze tijd.

Familie Snoek

Barendrecht

Deze badkamer straalt één en al warmte uit! Als basis is er gekozen voor vloer- en wandtegels in een lichtbruine kleur. De badkamer is daarbij voorzien van natuurlijke en industriële elementen.

Familie Beverwijk

Heveadorp

Deze moderne badkamer is strak én tijdloos. De ruimte is voorzien van prachtige design elementen die prachtig matchen bij elkaar. De absolute eyecatcher in deze badkamer is het ligbad in een acrylwitte kleur.