&noscript=1 />

Sani4all Kaatsheuvel

Bezoek onze badkamershowroom!

Zoek je een winkel vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Belgiëstraat te Kaatsheuvel. Hier vind je in onze ruime showroom een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze deskundige adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Jurgen staat voor je klaar!

Jurgen Joos

Eigenaar & badkameradviseur

Op zoek naar een droombadkamer? Ik sta klaar om je hierbij te helpen! Kom snel eens langs in onze nieuwe showroom!

Jurgen

Badkamer in Kaatsheuvel

Woon je in Kaatsheuvel of omgeving en ben je op zoek naar een badkamer? Bij Sani4all ben je van harte welkom in onze ruime showroom. Wij bieden complete badkamers tot losse onderdelen in verschillende stijlen en prijsklasse aan. Door ons brede assortiment, zowel qua stijl, kwaliteit als prijs, slaagt iedereen bij Sani4all Kaatsheuvel. Stel met behulp van onze adviseurs jouw droombadkamer samen. Wij helpen je graag!

Ontzorgd van A tot Z

Bij Sani4all Kaatsheuvel kun je terecht voor het complete plaatje. Zo begint onze service bij een gratis 3D-ontwerp voor jouw badkamer. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw smaak, de ruimte en budget. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan is het een kwestie van de producten uitzoeken en de badkamer monteren! Uiteraard kun je hierna nog steeds op onze service rekenen. Zo brengen wij de producten bij jou thuis en kunnen we de montage uit handen nemen. Hierdoor heb jij de tijd en ruimte om je te richten op de leuke zaken, terwijl de vakmannen jouw badkamer tot in de laatste details verzorgen!

Een badkamer voor elk budget

Voor elk budget hebben wij wel een geschikte oplossing. Zo kun je bij ons terecht voor badkamers met materialen en meubels van een huismerk tot A-merken. Waar je ook voor kiest: in beide gevallen betaal je nooit de hoofdprijs. Zo kun je dus voor een relatief lage prijs een prachtige badkamer samenstellen in jouw favoriete stijl.  Benieuwd met welke kosten je rekening moet houden? Vraag eenvoudig een offerte op maat aan. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Trends

Wij spelen in op de laatste trends en daarom vind je bij ons de mooiste badkamers en producten. Elke badkamer is uniek en iedereen heeft een andere stijl en daarom hebben we voor diverse smaken wel een geschikte oplossing. Breng eens een bezoekje aan onze showroom en vind jouw droombadkamer in Kaatsheuvel. Onze adviseurs nemen alle tijd voor jou, zodat jij met een tevreden gevoel een nieuwe badkamer laat ontwerpen. Wil je meer weten over het kopen van een badkamer in Kaatsheuvel? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Opgeleverde badkamer Lexmond

Lexmond

Deze prachtige badkamer is uitgezocht door een familie uit Lexmond en samen met Sani4all Vianen gerealiseerd. De houtlooktegel in combinatie met het strakke stucwerk zorgen voor een moderne uitstraling.

Opgeleverde badkamer Lelystad

Lelystad

Deze familie uit Lelystad heeft samen met Sani4all Dronten hun droombadkamer gerealiseerd. De natuursteenlook tegels zorgen voor de tijdloze uitstraling van deze badkamer.

Opgeleverde badkamer Dronten

Dronten

Samen met Sani4all Dronten heeft deze familie een prachtige badkamer gerealiseerd. De zwarte accessoires in combinatie met de warme kleuren zorgen voor veel sfeer.

1