Sani4all Uden

Nu ook via Whatsapp! 06-29366996

Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Liessentstraat 5a in Uden. Met ruim 1200 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Roy en Duco staan voor je klaar

Roy Balfoort

Badkamerspecialist

Duco Rutgers

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

We zien je graag snel in onze mooie showroom in Uden. Graag stellen we samen met jou een droombadkamer samen!

Duco & Roy

Badkamer in Uden

Het vinden van een badkamer in Uden die helemaal bij jouw smaak past kan een lastige klus zijn. Er is namelijk zoveel keuze. De adviseurs van Sani4all Uden luisteren graag naar jouw wensen en vertalen dit naar een gratis 3D-ontwerp. Op deze manier heb je meteen inzicht in de mogelijkheden en zie je meteen hoe een nieuwe badkamer er in jouw ruimte uit kan zien. Ben je benieuwd naar de kosten? Wij stellen gratis een offerte op.

Badkamer in Uden kopen?

Er zijn diverse voordelen aan het kopen van een badkamer in Uden bij Sani4all Uden. Allereerst ontvang je dus altijd geheel vrijblijvend en gratis een 3D-ontwerp. Verder geldt dat we gratis jouw ruimte inmeten. Zo weet je dus zeker dat de maten kloppen. Bovendien ben je nooit veel geld kwijt aan het kopen van een nieuwe badkamer, terwijl je wel kunt uitgaan van kwaliteit. Bovendien bezorgen we jouw badkamer kosteloos en eventueel is het mogelijk om deze te laten monteren door één van onze vakmensen. Zo weet je zeker dat jouw badkamer op een juiste manier wordt geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Je wilt natuurlijk ook dat de materialen en meubels van jouw badkamer er over een paar jaar nog steeds prachtig uitzien. Alleen op deze manier houd je zo lang mogelijk plezier van jouw droombadkamer. Of je veel geld kwijt bent? Nee hoor. Wij hebben voor elk investering wel een passende oplossing. Zo bieden we badkamers met items van huismerken, maar ook met A-merken. Wil je concreet weten met welke kosten je rekening moet houden voor het kopen van een badkamer in Uden? Vraag eenvoudig een offerte op maat aan en je krijgt inzicht in het kostenplaatje.

Complete dienstverlening

Bij een complete dienstverlening hoort een goede service van het begin tot het eind. Dit houdt in dat je niet alleen jouw badkamer in Uden kunt kopen, maar dat wij deze ook bij jou bezorgen en kunnen installeren. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken. Wil je ook een badkamer in Uden of omgeving kopen? Onze adviseurs van Sani4all Uden heten je van harte welkom. Naast dat je ons vindt in Uden, vind je onze vestigingen door heel het land. Zo heeft iedereen wel een showroom in de buurt die men een bezoekje kan brengen.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Hummel

Duiven

Stap voor stap naar een droombadkamer: van oud naar 3D-ontwerp naar droombadkamer. De familie Hummel had als wens om hun badkamer te verbouwen naar een sfeervolle industriële ruimte. En dat is gelukt!

Toiletruimte Pincho’s

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!

Familie Leusink

IJsselmuiden

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Toiletruimte Macamba

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!