&noscript=1 />

Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Liessentstraat 5a in Uden. Met ruim 1200 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Duco  en Rutger staan voor je klaar

Rutger Zijlema

Badkamerspecialist

Duco Rutgers

Badkamerspecialist

We zien je graag snel in onze mooie showroom in Uden. Graag stellen we samen met jou een droombadkamer samen!

Duco & Rutger

Badkamer in Uden

Het vinden van een badkamer in Uden die helemaal bij jouw smaak past kan een lastige klus zijn. Er is namelijk zoveel keuze. De adviseurs van Sani4all Uden luisteren graag naar jouw wensen en vertalen dit naar een gratis 3D-ontwerp. Op deze manier heb je meteen inzicht in de mogelijkheden en zie je meteen hoe een nieuwe badkamer er in jouw ruimte uit kan zien. Ben je benieuwd naar de kosten? Wij stellen gratis een offerte op.

Badkamer in Uden kopen?

Er zijn diverse voordelen aan het kopen van een badkamer in Uden bij Sani4all Uden. Allereerst ontvang je dus altijd geheel vrijblijvend en gratis een 3D-ontwerp. Verder geldt dat we gratis jouw ruimte inmeten. Zo weet je dus zeker dat de maten kloppen. Bovendien ben je nooit veel geld kwijt aan het kopen van een nieuwe badkamer, terwijl je wel kunt uitgaan van kwaliteit. Bovendien bezorgen we jouw badkamer kosteloos en eventueel is het mogelijk om deze te laten monteren door één van onze vakmensen. Zo weet je zeker dat jouw badkamer op een juiste manier wordt geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Je wilt natuurlijk ook dat de materialen en meubels van jouw badkamer er over een paar jaar nog steeds prachtig uitzien. Alleen op deze manier houd je zo lang mogelijk plezier van jouw droombadkamer. Of je veel geld kwijt bent? Nee hoor. Wij hebben voor elk investering wel een passende oplossing. Zo bieden we badkamers met items van huismerken, maar ook met A-merken. Wil je concreet weten met welke kosten je rekening moet houden voor het kopen van een badkamer in Uden? Vraag eenvoudig een offerte op maat aan en je krijgt inzicht in het kostenplaatje.

Complete dienstverlening

Bij een complete dienstverlening hoort een goede service van het begin tot het eind. Dit houdt in dat je niet alleen jouw badkamer in Uden kunt kopen, maar dat wij deze ook bij jou bezorgen en kunnen installeren. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken. Wil je ook een badkamer in Uden of omgeving kopen? Onze adviseurs van Sani4all Uden heten je van harte welkom. Naast dat je ons vindt in Uden, vind je onze vestigingen door heel het land. Zo heeft iedereen wel een showroom in de buurt die men een bezoekje kan brengen.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Opgeleverde badkamer Dronten

Dronten

Samen met Sani4all Dronten heeft deze familie een prachtige badkamer gerealiseerd. De zwarte accessoires in combinatie met de warme kleuren zorgen voor veel sfeer.

Opgeleverde badkamer Lelystad

Lelystad

Deze familie uit Lelystad heeft hun droombadkamer uitgezocht bij Sani4all Dronten. Er is een prachtige combinatie gemaakt tussen lichte en donkere marmerlook tegels.

1