Sani4all Vianen

Advies op afstand? Whatsapp ons!  06-51215661

Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Hagenweg in Vianen. Met ruim 1200 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bas, Cliff, Lisa en Sylvester staan voor je klaar

Bas ten Have

Badkamerspecialist

Sylvester de Ruijg

Logistiek

Lisa Kropff

Badkamerspecialist

Cliff Vos

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Graag verwelkomen wij jou in onze mooie showroom in Vianen. We kijken er naar uit om samen een droombadkamer te realiseren.

Sylvester, Mart & Bas

Badkamer in Vianen

Ga je verhuizen of verbouwen in of nabij Vianen? Dan kan het zo zijn dat je op zoek bent naar een badkamer in Vianen. Bij Sani4all Vianen heten we je van harte welkom in onze showroom. De adviseurs staan voor je klaar en laten je de diverse mogelijkheden zien. Stel jouw droombadkamer samen met hulp van één van onze adviseurs. Zij vertalen jouw wensen naar een gratis 3D-ontwerp, waardoor je meteen inzicht krijgt in de mogelijkheden

Badkamer in Vianen kopen?

Wil je ook een badkamer in Vianen kopen? Bij Sani4all Vianen profiteer je van aantrekkelijke voordelen. Allereerst wordt er altijd goed naar jouw wensen geluisterd, waardoor je ook echt een droombadkamer vindt. Vakkundige adviseurs staan dagelijks voor je klaar om je advies te geven en je te helpen bij het maken van een geschikte keuze. Verder geldt dat we, indien wenselijk, ook bij je langs kunnen komen voor het monteren van jouw badkamer. Zo weet je zeker dat jouw badkamer op een juiste manier wordt geïnstalleerd.

Een badkamer voor elke investering

Voor elk investering hebben wij wel een geschikte oplossing. Zo kun je bij ons terecht voor badkamers met materialen en meubels van een huismerk, maar ook beschikken we over items van A-merken. Het maakt daarbij niet uit waar je voor kiest, want je hoeft nooit de hoofdprijs te betalen. Aangezien de kosten verschillen qua ruimtes, meubels, tegels en andere wensen, kunnen we niet meteen zeggen met welke prijs je rekening moet houden. Natuurlijk geven we je wel passend advies met welke kosten je rekening moet houden. Vraag eenvoudig een offerte op maat aan en je krijgt zo meer duidelijkheid van ons voor het kopen van een badkamer in Vianen.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te kunnen leveren. Daarom kun je bij ons uitgaan van meubels, artikelen en tegels van de beste kwaliteit. Uiteraard weten we dat smaken verschillen en daarom hebben we voor diverse smaken wel een geschikte oplossing. Breng eens een bezoekje aan onze showroom en vind jouw badkamer in Vianen. Onze adviseurs helpen je graag zodat jij een badkamer in Vianen vindt waar je helemaal tevreden mee bent. Wil je meer weten over het kopen van een badkamer in Vianen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Hummel

Duiven

Stap voor stap naar een droombadkamer: van oud naar 3D-ontwerp naar droombadkamer. De familie Hummel had als wens om hun badkamer te verbouwen naar een sfeervolle industriële ruimte. En dat is gelukt!

Toiletruimte Pincho’s

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!

Familie Leusink

IJsselmuiden

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Toiletruimte Macamba

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!