Sani4all Zevenaar

Ruim 1600 m2 aan showroom!

Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Nobelstraat in Zevenaar. Met ruim 1600 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Luc, Carrie en Jan Willem staan voor je klaar

Luc Jansen

Badkamerspecialist

Jan Willem Hamer

Badkamerspecialist

Carrie Graus

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een afspraak in de agenda van onze badkamerspecialisten.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

We heten je van harte welkom in onze grote (1600m2) en uitgebreide showroom. Tevens vind je in onze showroom het grootste tegelassortiment van Nederland.

Luc, Carry, Roy & Jan Willem

Badkamer in Zevenaar

Een nieuwe badkamer in Zevenaar vinden? Je kunt dan bij een aantal partijen terecht. Wij van Sani4All Zevenaar heten je van harte welkom in onze showroom. Verwacht een hoop diverse badkameropstellingen en laat je inspireren. Wat is jouw favoriete stijl? Breng ook zeker een bezoekje aan onze showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je zodat je nog op korte termijn jouw droombadkamer kunt laten ontwerpen. Wat is jouw smaak?

Badkamer in Zevenaar kopen?

Er zijn diverse voordelen aan het kopen van een badkamer in Zevenaar bij Sani4All. Allereerst geldt dat er altijd vakkundige adviseurs voor je klaarstaan die je helpen bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Geef door wat jouw wensen zijn, wat de afmetingen zijn en met welk budget we rekening moeten houden. Hierna stellen we gratis een 3D-ontwerp op. Dit is geheel vrijblijvend.

Monteren

Ben je tevreden met het ontwerp? Dan is het mogelijk dat wij jouw badkamer in Zevenaar realiseren. Wij zorgen ervoor dat jouw badkamer gratis wordt geleverd. Bovendien is het mogelijk dat jouw badkamer bij je thuis wordt geïnstalleerd. Hierdoor weet je zeker dat jouw badkamer op een juiste manier wordt gemonteerd. Wat zijn de nieuwste badkamertrends? Neem contact op met onze adviseurs en vraag wat de nieuwste trends zijn. In onze showroom vind je diverse badkameropstellingen, maar uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Wat is jouw budget?

Bij Sani4All kun je terecht voor badkamers die passen bij jouw budget. Wij vragen je met welk budget je graag rekening moet houden. We laten de diverse mogelijkheden zien, zodat je een goed beeld krijgt wat allemaal past bij jou. Vanzelfsprekend houden we ook jouw wensen en jouw stijl in gedachten. Wij vinden het belangrijk dat we kwaliteit bieden en daarom kun je bij ons alleen terecht voor materialen en meubels van de beste kwaliteit. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je jarenlang plezier beleeft van jouw badkamer in Zevenaar. Wil je ook graag een badkamer in Zevenaar kopen? Onze adviseurs nemen alle tijd voor jou, zodat jij een droombadkamer vindt. Wil je meer weten over het kopen van een badkamer in Zevenaar? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Janssen

Ridderkerk

Een moderne badkamer met een sfeervolle uitstraling: dat is hoe wij de opgeleverde badkamer van de familie Janssen omschrijven. De betonlook tegels op de wanden en de houtlook tegels op de vloer zijn een gouden duo en stralen warmte uit in de ruimte.

Familie Nabbe

Duiven

Soms komen wij badkamers tegen waar we extra trots op zijn zoals bij de familie Nabbe. De gedurfde afbeelding op de muur is echt dé eyecatcher van deze ruimte.

Familie Lammers

Varsseveld

Er is bij de Familie Lammers een prachtige stijlvolle badkamer geplaatst. De smaakvol ingerichte badkamer heeft een lichtgrijze basis met daarbij mat zwarte elementen.

Familie Buil

Varsseveld

Familie Buil kan genieten van een prachtige moderne badkamer! In de douche is slim gebruik gemaakt van mooie hexagontegels, dé trend van dit moment!