&noscript=1 />

Sani4all Zevenaar

XL-showroom van 1600m2!

Winkelbezoek weer mogelijk! Plan nu een afspraak!

22222

Persoonlijk advies, zoals het hoort!

Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met jouw droombadkamer! Ze bespreken graag vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn. Er wordt tevens een gratis 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Natuurlijk volgen we de adviezen van het RIVM en houden we ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand, dragen we mondkapjes en desinfecteren we onze handen. Tevens zijn digitale afspraken bij ons mogelijk. Dus twijfel niet, wij blijven bereikbaar voor meer informatie. We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Niels, Lex en Juul staan voor je klaar

Niels Meijer

Badkameradviseur

Lex Overbeek

Badkameradviseur

Juul Rabelink

Badkameradviseur

Donovan van Hesse

Badkameradviseur

We heten je van harte welkom in onze grote (1600m2) en uitgebreide showroom. Tevens vind je in onze showroom het grootste tegelassortiment van Nederland.

Niels, Lex en Juul

Badkamer in Zevenaar

Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer of sanitair in de omgeving Zevenaar? Dan ben je op de Nobelstraat 19 op het juiste adres. Wij van Sani4all Zevenaar heten je van harte welkom in onze showroom. Vindt bij ons ruim 1600m2 aan badkamers, sanitair en tegels. Laat je inspireren door de laatste trends. Betonlook tegels, gouden kranen, marmer? Wij hebben alle trends die jij zoekt. En dat ook nog eens voor een ontzettend scherpe prijs. Met ons deskundige advies en gigantische assortiment ga je zeker slagen voor jouw droombadkamer. Onze badkamerspecialisten staan voor je klaar en zullen je helpen om jouw droombadkamer of toilet werkelijkheid te laten worden. Bij Sani4all krijg je de aandacht die je verdient.

Badkamer in Zevenaar kopen?

Laat je overtuigen door de voordelen van Sani4all Zevenaar. Onze badkamerspecialisten staan altijd voor je klaar. Aan de hand van jouw wensen doen wij ons best om jouw droombadkamer te realiseren. We maken een gratis 3d-ontwerp volledig aan de hand van jouw wensen. Zo heb je een mooi beeld van jouw droombadkamer en kan je direct alle mogelijkheden bekijken. Over mogelijkheden gesproken? Bekijk in onze ruime showroom diverse badkameropstellingen. Deze complete badkamers geven een goede weergave van alle mogelijkheden en badkameroplossingen. Wist je overigens dat Sani4all Zevenaar het grootste tegelassortiment van Nederland heeft? Laat je verrassen en breng eens bezoekje aan onze showroom aan de Nobelstraat 19.

Professionele montage

Naast goed en eerlijk advies bieden wij ook een goede service. We vinden het belangrijk dat onze klanten ontzorgd worden. Daarom bieden wij ook een montageservice aan. Hierdoor weet je zeker dat jouw badkamer op een juiste manier wordt gemonteerd. Onze montageservie is echt een stukje maatwerk, geheel passend bij jouw wensen en behoeften. Neem contact op met onze adviseurs en vraag wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Van ontwerp tot montage

Bij Sani4all kun je terecht voor droombadkamers, sanitair en tegels. Wij bieden in onze badkamershowroom alle inspiratie die je nodig hebt. We laten de diverse mogelijkheden zien die passen bij jouw wensen. Van tijdloos tot de laatste trends, dat vind je allemaal in onze badkamerwinkel. Wij vinden het belangrijk dat we de kwaliteit bieden en daarom kun je bij ons alleen terecht voor sanitair en tegels van de beste kwaliteit. We bieden standaard 5 jaar garantie op alle producten. Maar daar stopt het niet. Wij bieden service van A tot Z. Indien gewenst nemen wij je de montage uit handen doormiddel van onze montageservice. Bij ons staat de klant centraal.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Opgeleverd toilet IJsselmuiden

IJsselmuiden

Naast complete badkamers kan je bij ons ook terecht voor complete toiletten! Samen met Sani4all Genemuiden heeft deze familie uit IJsselmuiden dit moderne toilet gerealiseerd.