&noscript=1 />

Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Nikolaus Ottostraat in Zwolle. Met ruim 750 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Anne-Dirk, Gerwin en Lambert staan voor je klaar

Anne-Dirk Naberman

Badkameradviseur

Lambert de Vries

Badkameradviseur

Gerwin van Haaften

Badkameradviseur

We zijn erg benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van je badkamerdromen. Kom gerust langs!

Anne-Dirk, Lambert & Gerwin

Badkamer in Zwolle

Een nieuwe badkamer in Zwolle vinden? Bij Sani4all Zwolle zit je goed. Breng een bezoek aan onze showroom, laat je inspireren en vind de badkamer van jouw dromen. Onze adviseurs staan paraat om je te helpen zodat je een badkamer vindt waar je nog jarenlang tevreden over bent. Wij hebben voor elk budget wel een passende oplossing: van A-merk tot huismerk. Wil je ook jouw badkamer in Zwolle kopen bij Sani4all Zwolle? Naast dat je bij Sani4all Zwolle terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland.

Badkamer in Zwolle kopen?

Wat is jouw smaak? Bij Sani4all vind je heel veel badkameropstellingen die helemaal passen bij jouw wensen en eisen. Uiteraard is elke ruimte anders. Geef aan wat de afmetingen zijn van jouw ruimte. Eventueel kunnen wij gratis jouw ruimte opmeten zodat je helemaal zeker bent dat de juiste maten worden doorgegeven. Als dit is gebeurd dan gaan wij aan de slag om een gratis en geheel vrijblijvend 3D-ontwerp te maken. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe jouw badkamer in Zwolle eruit kan komen te zien. Ben jij al benieuwd naar het eindresultaat?

Van het ontwerp tot de montage

Eén van de voordelen van Sani4all is dat wij een complete dienstverlening kunnen bieden. Dit houdt in dat we niet alleen het ontwerp kunnen maken, maar we ook jouw badkamer bij je thuis kunnen monteren. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken. Wij gaan pas naar huis als jij tevreden bent. Dat is de service die je van ons kunt verwachten.

Kwaliteit

Naast het verlenen van een goede service, vinden we het ook belangrijk dat je tevreden bent met het eindresultaat. Niet alleen nu, maar ook over een aantal jaar. Om dit te realiseren zijn de materialen en badkamermeubels gemaakt van de beste kwaliteit. Alleen zo kunnen we garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van jouw droombadkamer. Daarbij is het niet zo dat kwaliteit duur is. Wij streven naar een landelijke dekking en daarbij vinden we dat iedereen in staat moet zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Zwolle? Denk dan zeker even aan Sani4all.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Opgeleverde badkamer Lexmond

Lexmond

Deze prachtige badkamer is uitgezocht door een familie uit Lexmond en samen met Sani4all Vianen gerealiseerd. De houtlooktegel in combinatie met het strakke stucwerk zorgen voor een moderne uitstraling.

Opgeleverde badkamer Lelystad

Lelystad

Deze familie uit Lelystad heeft samen met Sani4all Dronten hun droombadkamer gerealiseerd. De natuursteenlook tegels zorgen voor de tijdloze uitstraling van deze badkamer.

Opgeleverde badkamer Dronten

Dronten

Samen met Sani4all Dronten heeft deze familie een prachtige badkamer gerealiseerd. De zwarte accessoires in combinatie met de warme kleuren zorgen voor veel sfeer.

1