Sani4all Zwolle

Advies op afstand? Whatsapp ons! 06-19300037

Bezoek onze badkamershowroom!

Op zoek naar een showroom vol inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair? Je vindt het bij Sani4all aan de Nikolaus Ottostraat in Zwolle. Met ruim 750 m² aan showroom heb je toegang tot een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Wil je een beter beeld krijgen over hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze enthousiaste badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Leonie en Harrold staan voor je klaar

Leonie Lans

Badkamerspecialist

Harrold Kooij

Badkamerspecialist

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

We zijn erg benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van je badkamerdromen. Kom gerust langs!

Leonie & Harrold

Badkamer in Zwolle

Een nieuwe badkamer in Zwolle vinden? Bij Sani4all Zwolle zit je goed. Breng een bezoek aan onze showroom, laat je inspireren en vind de badkamer van jouw dromen. Onze adviseurs staan paraat om je te helpen zodat je een badkamer vindt waar je nog jarenlang tevreden over bent. Wij hebben voor elk budget wel een passende oplossing: van A-merk tot huismerk. Wil je ook jouw badkamer in Zwolle kopen bij Sani4all Zwolle? Naast dat je bij Sani4all Zwolle terechtkunt, vind je ons ook op andere plekken door heel Nederland.

Badkamer in Zwolle kopen?

Wat is jouw smaak? Bij Sani4all vind je heel veel badkameropstellingen die helemaal passen bij jouw wensen en eisen. Uiteraard is elke ruimte anders. Geef aan wat de afmetingen zijn van jouw ruimte. Eventueel kunnen wij gratis jouw ruimte opmeten zodat je helemaal zeker bent dat de juiste maten worden doorgegeven. Als dit is gebeurd dan gaan wij aan de slag om een gratis en geheel vrijblijvend 3D-ontwerp te maken. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe jouw badkamer in Zwolle eruit kan komen te zien. Ben jij al benieuwd naar het eindresultaat?

Van het ontwerp tot de montage

Eén van de voordelen van Sani4all is dat wij een complete dienstverlening kunnen bieden. Dit houdt in dat we niet alleen het ontwerp kunnen maken, maar we ook jouw badkamer bij je thuis kunnen monteren. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken. Wij gaan pas naar huis als jij tevreden bent. Dat is de service die je van ons kunt verwachten.

Kwaliteit

Naast het verlenen van een goede service, vinden we het ook belangrijk dat je tevreden bent met het eindresultaat. Niet alleen nu, maar ook over een aantal jaar. Om dit te realiseren zijn de materialen en badkamermeubels gemaakt van de beste kwaliteit. Alleen zo kunnen we garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van jouw droombadkamer. Daarbij is het niet zo dat kwaliteit duur is. Wij streven naar een landelijke dekking en daarbij vinden we dat iedereen in staat moet zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Ben je dus op zoek naar een badkamer in Zwolle? Denk dan zeker even aan Sani4all.

Recent opgeleverde werken van Sani4all

Familie Leusink

IJsselmuiden

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Toiletruimte Macamba

Doetinchem

Sani4all heeft bij horecagelegenheid Macamba in Doetinchem de tegels en het sanitair geleverd. De vrolijke kleurrijke stijl van de Latin American Foodbar is doorgetrokken in de toiletruimtes. Hiermee wordt bewezen dat dat een toiletruimte absoluut niet saai hoeft te zijn!

Familie Visser

Barneveld

Deze moderne badkamer laat zien dat een in de basis witte badkamer prachtig staat in combinatie met zwarte elementen. De marmerlook tegels geven een rustige en luxe uitstraling aan ruimte, terwijl de mozaïekmatjes juist weer voor een speelse uitstraling zorgen.

Familie Olthof

Voorthuizen

Hoe prachtig is deze opgeleverde badkamer? Deze ruimte is voorzien van diverse industriële elementen die zorgen voor een ultiem zen-gevoel in de ruimte. Een natuurlijke look is gecreëerd dankzij de natuursteenlook tegels in een antraciete kleur.