Villeroy & Boch

Tijdloze elegantie, innovatief design

Villeroy & Boch biedt alles voor jouw droombadkamer. Het merk staat voor tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit voor badkamer en wellness, tafelcultuur en tegels. Villeroy en Boch biedt niet alleen keramieken badkamercollecties in een verscheidenheid van stijlen, maar ook badkamermeubels van hoge klasse, accessoires en radiators. De wellnessrange met innovatieve douche, bad en whirlpoolsystemen is een indrukwekkende mix van kwaliteit, schoonheid en technologie.

villeroy-bosch

Innovatieve badkamerkranen

Sani4all heeft een groot assortiment van Villeroy & Boch. In onze showrooms staan de medewerkers altijd klaar voor een persoonlijk advies. Zo bieden wij accessoires, kranen, baden, wastafels, douchegarnituren, wc’s en badmeubels aan. Bij het merk staan levenskwaliteit en interieurstijl centraal. Originaliteit, creativiteit en innovatiekracht geven een lange-termijn visie die het succes van Villeroy en Boch bepaalt. Belangrijk is de productgroep Bad en Wellness. Het merk biedt de meest praktische oplossingen voor de badkamerinrichting. Ze maken de producten met een hoge kwaliteit die het dagelijkse leven verfraaien.

20190420_1530__MG_7791

Bezoek onze showroom

Villeroy & Boch is toonaangevend in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom perfect in het rijtje merken van Sani4all. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Heb je advies nodig over de badkamerproducten van Villeroy & Boch? In onze showrooms staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt!

Volg ons voor de laatste badkamer trends!