Sani4all

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch biedt alles voor jouw droombadkamer. Het merk staat voor tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit voor badkamer en welness, tafelcultuur en tegels. Villeroy en Boch biedt niet alleen keramieken badkamercollecties in een verscheidenheid van stijlen, maar ook badkamermeubels van hoge klasse, accessoires en radiators. De welnessrange met innovatieve douche, bad en whirlpoolsystemen is een indrukwekkende mix van kwaliteit, schoonheid en technologie. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste Villeroy & Boch collectie vind je bij Sani4all.

Villeroy & Boch collectie bij Sani4all

Villeroy & Boch koop je bij Sani4all. Wij hebben een groot assortiment en bieden een prima service. In onze showrooms staan de medewerkers altijd klaar voor een persoonlijk advies. Zo bieden wij accessoires, kranen, baden, wastafels, douchegarnituren, wc’s en badmeubels aan. Bij het merk staan levenskwaliteit en interieurstijl centraal. Originaliteit, creativiteit en innovatiekracht geven een lange-termijn visie die het succes van Villeroy en Boch bepaalt. Belangrijk is de productgroep Bad en Welness. Het merk biedt de meest praktische oplossingen voor de badkamerinrichting. Ze maken de producten met een hoge kwaliteit die het dagelijkse leven verfraaien.

Ik koop Villeroy & Boch bij de specialist

Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Koop jouw Villeroy & Boch producten direct bij Sani4all.

Jouw voordelen bij Sani4all

Sani4all heeft een uitgebreid aanbod aan badkamers en tegels. Lees hier jouw voordelen:

  • De beste prijs
  • De mooiste Villeroy & Boch collectie
  • Deskundig & eerlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp

Villeroy & Boch Subway 2.0

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek