&noscript=1 />

vtwonen tegels Zevenaar

vtwonen tegels Zevenaar koop je bij Sani4all. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan vtwonen tegels. De vloer- en wandtegels zijn er in diverse soorten, maten en kleuren. Ze zijn er van warmbloedig terracotta tot sterk en stoer keramisch. Mat, glanzend, met en zonder grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel is mogelijk. Ze zijn stoer voor op de vloer, maar ook mooi voor op de muur. De tegels zijn te mixen & matchen naar de stijl die bij jouw interieur past. De tegels zijn eenvoudig schoon te houden, kras- en slijtvast en ideaal voor vloerverwarming. Voor iedere ruimte zijn ze geschikt, dus ook voor de badkamer. Benieuwd naar de verschillende stijlen? Kom dan eens bij ons langs om inspiratie op te doen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste vtwonen tegels Zevenaar vind je bij Sani4all.

vtwonen tegels Zevenaar kopen bij Sani4all

De tegels van vtwonen zijn geschikt voor alle vloeren en wanden in jouw badkamer en keuken. Ze vormen de basis voor jouw woonbeleving. De tegels zijn niet alleen stoer, maar ook praktisch en vooral mooi. In het assortiment van Sani4all vind je meerdere lijnen waarvan de een parelmoer chic is, de ander groot, ruw en vierkant of smal rechthoekig. Ze zijn onderling goed te combineren. De tegels van vtwonen zijn niet alleen in de badkamer of keuken te gebruiken, maar je kunt ermee ook de schouw of het dressoir in de woonkamer mee betegelen. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal opstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen voor de tegels. Let op: onze tegelcollectie is alleen te verkrijgen bij onze vestigingen in Zevenaar en Hoogeveen. Met deze tegels haal je echte eyecatchers in huis.

Ik koop mijn vtwonen tegel in Zevenaar bij de specialist

Breng een bezoek aan onze showroom in Zevenaar om de beste keuze voor jouw perfecte tegels in de badkamer of keuken te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe het resultaat er uit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij ook de professionele montage. De mooiste vtwonen collectie koop je bij Sani4all.

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!