&noscript=1 />
Wand tegels banner

Wandtegels toilet

Als je graag de wanden in je toilet wilt bekleden, zijn wandtegels wel de beste oplossing. Ze zijn er in diverse stijlen. Mooi om te zien, handig om te onderhouden. Ze hebben een enorme invloed op de sfeer en uitstraling in jouw toiletruimte, of badkamer waar het toilet is geïnstalleerd. Wandtegels zijn geschikt voor iedere stijl die je in het toilet hebt. Of dit nu een industriële of moderne look betreft. De keuze is enorm. Te denken valt aan wandtegels met opvallende kleuren, of zelfs een print. Ook heb je de mogelijkheden uit kleine tegels, grote tegels en zelfs wandtegels met mozaïek. Bij Sani4all vind je een enorm aanbod wandtegels voor het toilet. Breng een bezoek aan een vestiging bij jou in de buurt voor het enorme assortiment of voor een passend advies.

Breed aanbod wandtegels

Ben jij dus op zoek naar mooie wandtegels voor in je toilet? Bij Sani4all hebben we een breed assortiment mooie wandtegels. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stijlen. Zo weten we zeker dat we ook de wandtegel voor jou in huis hebben. Maar niet alleen de stijl van de tegels heeft een bepalend effect. Wat te denken van de grootte van de wandtegels? Grote tegels kunnen de toiletruimte groter doen lijken, de kleine tegels zorgen voor het tegenoverstelde, maar ook wel een knus effect. Belangrijk is natuurlijk ook de kleur van de wandtegels. Wit geeft een eenvoudige sfeer, rood zorgt weer voor energie, groen voor ontspanning en blauw voor rust. Iedere kleur staat ergens voor. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? De specialisten van ons staan klaar voor advies.

Jouw wandtegel kopen bij de specialist

Sani4all maakt ook jouw badkamerdromen betaalbaar. Kom langs voor het enorme assortiment aan wandtegels. Diverse stijlen zijn verwerkt en voor ieder budget is er een geschikte tegel te vinden. Onze adviseurs weten precies hoe ze jouw badkamerwensen kunnen vertalen naar de badkamer van jouw dromen. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen dit gratis voor jou in een digitaal ontwerp om jouw droomtoilet in beeld te brengen. Indien gewenst monteren we graag jouw nieuwe badkamer bij je thuis en zorgen we voor een strakke afwerking.