Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Wandtegels toilet

Wandtegels toilet

Als je graag de wanden in je toilet wilt bekleden, zijn wandtegels wel de beste oplossing. Ze zijn er in diverse stijlen. Mooi om te zien, handig om te onderhouden. Ze hebben een enorme invloed op de sfeer en uitstraling in jouw toiletruimte, of badkamer waar het toilet is geïnstalleerd. Wandtegels zijn geschikt voor iedere stijl die je in het toilet hebt. Of dit nu een industriële of moderne look betreft. De keuze is enorm. Te denken valt aan wandtegels met opvallende kleuren, of zelfs een print. Ook heb je de mogelijkheden uit kleine tegels, grote tegels en zelfs wandtegels met mozaïek. Bij Sani4All vind je een enorm aanbod wandtegels voor het toilet. Breng een bezoek aan een winkel bij jou in de buurt voor het enorme assortiment of voor een passend advies.

Breed aanbod wandtegels

Ben jij dus op zoek naar mooie wandtegels voor in je toilet? Bij Sani4All hebben we een breed assortiment mooie wandtegels. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stijlen. Zo weten we zeker dat we ook de wandtegel voor jou in huis hebben. Maar niet alleen de stijl van de tegels heeft een bepalend effect. Wat te denken van de grootte van de wandtegels? Grote tegels kunnen de toiletruimte groter doen lijken, de kleine tegels zorgen voor het tegenoverstelde, maar ook wel een knus effect. Belangrijk is natuurlijk ook de kleur van de wandtegels. Wit geeft een eenvoudige sfeer, rood zorgt weer voor energie, groen voor ontspanning en blauw voor rust. Iedere kleur staat ergens voor. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? De specialisten van ons staan klaar voor advies.

Jouw wandtegel kopen bij de specialist

De ervaren medewerkers van Sani4All maakt ook jouw badkamerdromen betaalbaar. Kom langs voor het enorme assortiment aan wandtegels. Diverse stijlen zijn verwerkt en voor ieder budget is er een geschikte tegel te vinden. Onze adviseurs weten precies hoe ze jouw badkamerwensen kunnen vertalen naar de badkamer van jouw dromen. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen dit gratis voor jou in een digitaal ontwerp om jouw droomtoilet in beeld te brengen. Indien gewenst monteren we graag jouw nieuwe badkamer bij je thuis en zorgen we voor een strakke afwerking.