Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Wastafel

Wastafel kopen? Een badkamer is uiteraard niet compleet zonder een goede wastafel. Het is een onmisbaar badkamermeubel in je badkamer of douche. Sani4All, met winkels door het hele land, heeft een uitgebreid assortiment aan wastafels die een aanwinst zijn voor de badkamer. Enkele merken die je aantreft bij ons zijn bijvoorbeeld Wiesbaden en Grohe. Welk merk wastafel je ook koopt: je bent in alle gevallen verzekerd van een super kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat je altijd een exemplaar vindt dat aan al je wensen voldoet. Maar wij bieden meer. Wij leveren ook alles op gebied van badkamerverlichting. Ideaal als je jouw badkamer wilt voorzien van de juiste soort verlichting boven dit badkamermeubel. De mooiste wastafel koop je dus bij Sani4All.

Wastafel kopen bij Sani4All

Of je nou een groot gezin hebt of alleen woont: één van de meest gebruikte onderdelen van jouw badkamer is waarschijnlijk de wastafel. Tandenpoetsen, haren stylen, scheren, wassen: we gebruiken de wastafel veelvuldig en op vele manieren. Badkamerspecialist Sani4All levert wastafels in uiteenlopende klassen, zowel in maat als in prijs. Deze meubelen zijn naar wens aan te vullen met bijvoorbeeld een onderkast of een spiegel. En vanzelfsprekend mag een degelijke wastafelkraan niet ontbreken. Die hebben wij ook in ons uitgebreide assortiment. In onze winkels helpen we je om een eigen 3D ontwerp van je badkamer te maken. Door een gratis en vrijblijvend ontwerp te maken krijg je een goed beeld van je nieuwe badkamer en kun je gelijk zien of al jouw wensen passen in je nieuwe droombadkamer.

Ik koop mijn wastafel bij de specialist

Bij Sani4All kun je dus terecht voor de mooiste wastafels van de hoogste kwaliteit. Breng vrijblijvend een bezoek aan één van onze winkels om inspiratie op te doen en een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer met meubelen te maken. Onze specialisten helpen en adviseren je graag om de beste keuze te maken. Naast professioneel ontwerp, deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij dus ook de professionele montage.