Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

WC tegels

WC tegels

Zoek je naar mooie tegels voor de WC? Dat is begrijpelijk, want met toilettegels maak je het kleinste kamertje van het huis helemaal af. De tegels vormen een mooie basis van de toiletruimte. De keuze op het gebied van de vloer- en wandtegels is enorm, dus je kunt er helemaal je eigen touch aan geven. Maar de WC tegels zijn niet alleen mooi en zorgen niet alleen voor een unieke uitstraling, ze zorgen dat je jouw toilet ook eenvoudig schoon en hygiënisch kunt houden. Bij Sani4All kun je terecht voor mooie toilettegels voor aan de wand of op de vloer. Wij hebben een groot assortiment tegels van alleen A-merken en uitstekende kwaliteit. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. En met meerdere winkels door het land, is Sani4All voor jou altijd dichtbij.

Ruim assortiment WC tegels

Tegels zijn dus een belangrijk onderdeel van het toilet. Door de vele mogelijkheden zitten er altijd wel toilettegels tussen die helemaal passen bij jouw wensen en de badkamer- en toiletruimte. Denk daarbij aan vloer-, wand-, mozaïek-, houtlook-, betonlook- of natuursteentegels. Maar ook aan grote tegels, kleine tegels, tegels met bijzondere, opvallende kleuren of zelfs met prints. Het is allemaal mogelijk en verkrijgbaar bij Sani4All. Hiermee creëer je de perfecte combinatie tussen sfeervolle en praktische tegels. Uiteraard staat kwaliteit bij ons centraal en daarom hebben wij enkel tegels van A-merken als Flaviker, Rak, Cottoceramix en vtwonen in het aanbod. Hiermee ben je ook nog eens verzekerd van de hoogste kwaliteit en een lange levensduur, zodat je er optimaal van kunt genieten.

Sfeerbepalende toilettegels

De keuze voor het soort WC tegels bepaalt in grote lijnen de sfeer en uitstraling in het toilet. Door het kiezen en eventueel combineren van verschillende tegels, kun je de badkamer precies de look geven die jij mooi vindt. Daarom bieden wij badkamertegels in verschillende maten en kleuren met vele opties in bijvoorbeeld reliëf en patroontjes. Alles dus om voor ieder soort badkamer de perfecte sfeer neer te zetten! Graag nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo voorkom je naderhand onjuistheden. Breng een bezoek aan één van de vele winkels van Sani4All door het hele land en ervaar met eigen ogen hoe mooi en veelzijdig de toilettegels bij ons zijn.

Jouw toilettegels kopen bij de specialist

Bij Sani4All kun je dus terecht voor een groot assortiment aan tegels en sanitair. Alleen het allerbeste voor jouw toiletruimte hebben wij opgenomen in ons aanbod. In onze showroom staan onze specialisten graag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen dit gratis voor jou in een digitaal ontwerp om jouw droomtoilet in beeld te brengen. Natuurlijk houden we hierbij rekening met meerdere factoren, zoals jouw ruimte en budget. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan is het een kwestie van de producten aanschaffen en de WC tegels monteren. Wij bieden dan ook een vakkundige montageservice aan. Al jaren werken wij uitsluitend met erkende, ervaren en professionele monteurs. Meer weten? Neem contact op of bekijk het assortiment.