&noscript=1 />

Onze onderscheidende werkwijze

Maak kennis met een andere werkwijze, die van Sani4all. Sani4all helpt en begeleidt je graag van A tot Z – zodat jij 100% tevreden bent. Dit gebeurt in 5 stappen.

Stap 1 – Gratis offerte check

Betaal niet teveel voor jouw badkamer. Stuur ons vandaag nog jouw elders opgevraagde offerte en wees verzekerd dat wij met de laagste prijsgarantie komen voor dezelfde offerte. Bespaar dus op jouw nieuwe badkamer. Bij ons krijg je 100% rendement uit je badkamerbudget.

Stap 2 – Gratis 3D ontwerp

Een luisterend oor is erg belangrijk om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom nemen onze deskundige adviseurs, onder het genot van een kop koffie of thee, jouw specifieke wensen door. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw badkamer of toilet? Wij laten het direct zien! Dankzij het gratis 3D ontwerp dat onze adviseur voor je maakt krijg je een goed beeld van hoe de badkamer eruit komt te zien, volledig volgens jouw wensen. Dit 3D ontwerp dient straks ook als leidraad voor de monteurs.

Stap 3 – Gratis inmeetservice

Om je zo goed mogelijk van diensten te zijn en een goed 3D ontwerp te maken, hebben we wél de maten van de sanitaire ruimtes nodig. Kom je hier niet uit? Wij komen gratis bij je langs om alles in te meten! Zo loop je geen enkel risico en weet je zeker dat alles straks perfect past.

Stap 4 – Gratis bezorging

Gefeliciteerd! Je hebt het 3D ontwerp en de offerte goedgekeurd. Je hebt je droombadkamer gevonden. Dit betekent dat het moment van bezorging ingepland wordt. Afhankelijk van de start van montage zorgt Sani4all ervoor dat alle producten op tijd geleverd worden. Gratis, tot aan de deur. De dag en tijd van bezorging kies je zelf. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon goede service.

Stap 5 – Vakkundige montage

Wij verzorgen, indien gewenst, de vakkundige montage inclusief garantie en service. Wanneer je ervoor kiest om de montage door Sani4all te laten verzorgen, kies je voor de zekerheid dat alle producten op de juiste manier geïnstalleerd worden. Hiervoor werken wij enkel samen met zeer ervaren, erkende en professionele monteurs. Stuur je ons na oplevering een foto van het eindresultaat? Veel ontspanning gewenst!

GRATIS ADVIESGESPREK
guy-pointing
1