Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Bas en Lisa: binnenkort ook Sani4All in Utrecht

Bij Sani4All doen we er alles aan om onze klanten van de mooiste badkamers te voorzien. We zijn namelijk trots op al onze tevreden klanten en op de succesmomenten binnen onze formule. Daarom zetten we ook graag de mensen in het zonnetje die dit allemaal mogelijk maken!

Waaronder Lisa, bedrijfsleider Sani4All Vianen en Bas, eigenaar Sani4All Vianen en Beuningen. Samen worden zij de twee nieuwe eigenaren van onze toekomstige winkel in Utrecht. Over deze nieuwe badkamerwinkel vertellen we jullie binnenkort heel graag meer. Maar eerst laten we jullie kennismaken met deze twee toppers. Voor Bas is dit alweer de derde Sani4All winkel die hij mag openen, waar Lisa voor de eerste keer de deuren van haar eigen winkel opent.

We stellen de twee ondernemers graag aan je voor, en daarom hebben we ze een aantal vragen gesteld. Hieronder lees je wie deze ondernemers zijn en waarom zij ervoor hebben gekozen om samen deze nieuwe winkel te openen.

Bas en Lisa Sani4All Utrecht

Wie ben je en wat is jouw achtergrond bij Sani4All?

Lisa: “Ik ben Lisa Kropff en ik ben 26 jaar. Ik had nooit gedacht dat ik het zo naar mijn zin zou hebben in een ‘winkel’. Ik houd namelijk van veel uitdagingen. Tweeëneenhalf jaar geleden had ik het niet naar mijn zin bij mijn toenmalige werkgever. Mijn vriend is ZZP’er en maakte al hele mooie badkamers voor Sani4All in Vianen. Hij heeft toen aan Bas gevraagd of hij nog medewerkers zocht en zo kwam er een sollicitatiegesprek. Nu zit ik alweer 2,5 jaar op mijn plek als badkameradviseur en bedrijfsleider.”

Bas: “Mijn naam is Bas ten Have, ik ben 31 jaar en kom uit Doetinchem. Tegenwoordig ben ik woonachtig in de omgeving Utrecht. Via bekenden kwam ik terecht in Zevenaar. Een badkamerwinkel met een formule welke later Sani4All zou worden. Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad. Het werken met bekenden uit dezelfde woonplaats, de informele werksfeer, veel vrijheid en de werkmentaliteit waren de perfecte combinatie. Werken bij een bedrijf dat in een positieve flow zit, is sowieso goed voor de werksfeer. Ik denk dat in die tijd mijn drive om ook een badkamerzaak te beginnen, is ontstaan. Inmiddels bestaat Sani4All Vianen bijna 5 jaar en Sani4All Beuningen (samen met Mart) 2,5 jaar.”

Lisa: “Vol enthousiasme zit ik voor de klanten klaar om ze te helpen naar de badkamer van hun dromen.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

Lisa: “Het klantencontact, klanten enthousiast maken, het stijlen van badkamers in de trends van nu, goed luisteren naar de wensen van de klant, de wensen tentoonstellen d.m.v. ons ontwerp en laten zien dat je op 1 lijn zit met de klant.”

Bas: “De diversiteit. Bezig zijn met de winkel, het verbeteren van processen, mooie badkamers maken voor onze klanten en doelen halen met het team. Dit geeft een enorme drive. Het werken met een steeds groter team vind ik erg leuk! Inmiddels zijn er twaalf mensen werkzaam binnen het bedrijf. We hebben echt iets neergezet met zijn allen. Dit alles geeft energie om verder uit te bouwen.”

Sani4All Vianen

Jullie openen een nieuwe winkel in Utrecht. Waarom hebben jullie deze stap gezet?

Lisa: “Ik heb in 2,5 jaar tijd heel veel geleerd, van eigenlijk geen idee naar bijna alle ins en outs. Dan komt er een punt dat je denkt: dat kan ik ook en wil ik ook gaan proberen. Bas en ik zijn daarom in gesprek gegaan en hij zag de potentie in mij en onze samenwerking.”

Bas: “We hebben, zoals gezegd, een goede basis staan (zoals het centrale magazijn in Vianen). Door deze basis kunnen we makkelijker doorgroeien. Maar met een goede basis alleen ben je er nog niet. Daar heb je ook de juiste mensen voor nodig. Lisa (bedrijfsleider in Vianen) heeft zich in 2,5 jaar enorm ontwikkeld. Inmiddels werken haar zus (administratie) en vader (logistiek leidinggevende) ook bij Sani4all Vianen. Dit laat wel zien hoe de band onderling is.

Heel wat jaren gelden is bij mij, toen ik nog werkzaam was in Zevenaar, de wens ontstaan om een eigen winkel te openen. Ik weet dat deze wens ook bij Lisa aanwezig is en ik gun haar deze stap.  Zij heeft de afgelopen periode laten zien dat ze daar klaar voor is. Door dit avontuur samen aan te gaan kan Lisa makkelijker doorgroeien naar een eigen winkel en kan ik met een goed gevoel uitbreiden naar een derde winkel. Mooier dan dit wordt het niet.”

 

Wat maakt jullie een goede combinatie?

Lisa: “Bas heeft uiteraard ervaring in het opzetten van een succesvolle winkel, het geeft mij ook een fijn gevoel dat er nog een back-up achter mij is. Hij is degene die mij ook enthousiast heeft gemaakt.”

Bas: “Lisa en ik kunnen goed samenwerken en weten door de afgelopen jaren wat we aan elkaar hebben. We hebben op veel vlakken dezelfde normen en waarden en zijn duidelijk naar elkaar. We weten beiden waar we wel en niet goed in zijn en versterken elkaar op de juiste punten. En het belangrijkste: we hebben beide de drive en mentaliteit om er een succes van te maken. En dat gaan we doen; delen om te vermenigvuldigen!”

Bas: “Een winkel moet leven.”

Waarom moeten mensen straks naar deze nieuwe winkel komen?

Lisa: “Vol enthousiasme zit ik voor de klanten klaar om ze te helpen naar de badkamer van hun dromen. Kennis, scherpe communicatie, oprechtheid, en een fijne en relaxte sfeer hoop ik achter te laten!”

Bas: “De positieve energie en het enthousiasme dat we uitstralen in combinatie met een prachtig verzorgde winkel. Ik stoor mij er namelijk aan, wanneer ik een winkel binnenloop en er hangt geen sfeer, het is er smoezelig en er is simpelweg niet over nagedacht. Een winkel moet leven. Je moet trends kunnen laten zien, de aankleding van de winkel moet goed zijn en je moet jouw positieve energie en enthousiasme overdragen naar de klant. Het totale plaatje moet kloppen en passen bij de formule. Ik denk dat we deze combinatie goed begrijpen. De formule onderscheidt zich door het klantcontact, het assortiment, complete badkamers en toiletten, de aankleding van de winkel, het aanbieden van een installateur, scherpe prijzen en kennis!”

Wat zou je als tip hebben voor mensen die ook franchisenemer van hun eigen winkel willen worden?

Lisa: “Zorg dat je helemaal ready bent, je alle ins en outs weet en het je energie geeft om het avontuur aan te gaan!”

Bas: “Ga je dromen achterna en laat je niet tegenhouden. Wees wel realistisch. Je moet er ook een hoop voor laten. Maar als je echt wil, moet je ervoor gaan en gaat het een succes worden!”

 

Wil je meer weten over onze franchiseformule? Neem dan eens een kijkje op www.franchiserworden.nl en lees nog meer verhalen van onze ondernemers! Ben je benieuwd naar onze nieuwe winkel in Utrecht? Nog even geduld, want binnenkort delen we meer informatie hierover. In de tussentijd staan bij onze andere badkamerwinkels vele badkameradviseurs klaar om jou aan de mooiste badkamer te helpen. We zien je graag in een van onze winkels – en binnenkort misschien wel in Utrecht!

Laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuw assortiment badkamers

Nieuw assortiment badkamers & toiletten

Lees verder

Sani4All Son en Breugel

Vanaf vandaag geopend: Sani4All Son en Breugel

Lees verder

Nieuwe badkamerwinkel

Opening nieuwe Sani4All winkel

Lees verder

Sani4All Mijdrecht badkamerwinkel

Nu geopend: Sani4All Mijdrecht!

Lees verder