Sani4all-badkamers-LQ0101rechthoek

Badkamers

Als je een nieuwe badkamer gaat uitzoeken is het slim om te beginnen met het verzamelen van al je ideeën en wensen. Zo krijg je een goed overzicht wat je mooi vindt en wat je graag in de badkamer wilt hebben. Je kan aan de hand van deze lijst makkelijker de producten uitzoeken en keuzes maken voor je nieuwe badkamer. Op onze website kan je al veel voorbeelden en inspiratie vinden. Zo hebben wij al complete badkamers voor je samengesteld en vind je er opgeleverde badkamers. Als je een idee hebt kan je zelf al aan de slag een in onze online 3d-ontwerper. Zo kan je zien of alle producten ook passen in je nieuwe badkamer. Handig!

Nieuwe badkamer

Voor een nieuwe badkamer heb je meerdere producten nodig, zoals een badkamermeubel, douche, toilet, tegels en bad. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Om het gemakkelijk te maken hebben wij al een aantal complete badkamers in verschillende stijlen en prijsklasse samengesteld. Zoek je toch net een andere opstelling of producten in de badkamer? In onze showrooms kunnen onze adviseurs jouw eigen droombadkamer samenstellen op basis van een complete badkamer van onze website.

Badkamer verbouwen

Wanneer je de badkamer gaat verbouwen is het wel zo fijn dat deze ook goed gemonteerd wordt. Het monteren van een badkamer is een kundig en tijdrovend proces. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er leidingen moeten worden verlegd voor de nieuwe indeling van je badkamer. Verder moeten oude tegels gesloopt worden en vervangen worden door de nieuwe tegels die jij hebt uitgekozen. Vaak is men er al met al wel 3 weken mee bezig. Wij bieden daarom ook montage aan zodat jij ontzorgt wordt. Onze vakmensen gaan pas naar huis als het werk is verricht en jij gebruikt kunt maken van jouw nieuwe badkamer. Zo wordt een badkamer verbouwen een stuk makkelijker.

Opgeleverde badkamer
Leiderdorp
Opgeleverde badkamer
Nijmegen
Opgeleverde badkamer
Bergen
Opgeleverde badkamer
Amerongen
Opgeleverde badkamer
Marknesse

Badkamer inspiratie

Als je op zoek bent naar badkamer inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website en in onze showrooms vind je genoeg ideeën en voorbeelden voor je nieuwe badkamer. Naast design en trends zijn onderwerpen als gebruiksgemak, veiligheid of duurzaamheid ook niet onbelangrijk bij het maken van je keuze. Ben je op zoek naar handige tips voor het aanschaffen van een badmeubel? Wil je meer weten over de nieuwste trends op het gebied van designradiatoren of badkamertegels? We helpen je graag een handje bij jouw oriëntatie.

Badkamer ontwerpen

Een badkamer ontwerpen is een hele persoonlijke keuze. Houd je van modern of juist landelijk? Neig je naar frisse, lichte kleuren of juist naar donkere aardetinten? Iedereen heeft een andere stijl, badkamer en budget. De één heeft misschien een kleine inpandige badkamer, terwijl de ander een relatief grote lichte ruimte heeft voor de badkamer. Vertel ons wat de afmetingen zijn en laat ons jouw badkamer ontwerpen. Wij gaan tijdens een adviesgesprek aan de slag met het maken van een gratis 3D-ontwerp. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is in jouw badkamer.

Badkamer stijlen

Dat smaken verschillen, dat weten we bij Sani4all maar al te goed. Daarom kun je bij Sani4all terecht voor diverse badkamers stijlen. De stijl bepaald de sfeer van de badkamer. Iedere badkamerstijl heeft zijn eigen karakteristieke elementen, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Zo vind je altijd wel droombadkamer die matcht bij jouw wensen en eisen. Badkamers worden steeds meer een plek om tot rust te komen, waar je de deur op slot kan doen en even tijd voor jezelf neemt. Kies daarom een badkamer die precies aan jouw smaak voldoet en waar je je thuis voelt.

Moderne badkamer

De moderne badkamer kenmerkt zich door zijn minimalisme en strakke afwerkingen. Je vind er vooral neutrale kleuren, veel glas en strakke lijnen. Met een moderne badkamer ben je verzekerd van een tijdloze ruimte waar je lang van geniet. In de badkamer draait het om het creëren van een ruimtelijk gevoel met een paar eye-catchers. Er wordt daarom vaak gekozen voor grote lichte tegels, grote spiegel, een paar kleuraccenten.

Industriële badkamer

Industrieel is één van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd, ook bij badkamers. Een industriële badkamer kenmerkt zicht door stoere en robuuste materialen. Het gebruik van donkere kleuren, (mat) zwarte elementen en moderne details zorgen voor een mooi geheel. Vooral door het gebruik van houten, betonnen, en stalen elementen maakt een industriële badkamer.

Betonlook badkamer

Een betonlook badkamer is een moderne badkamerstijl dat makkelijk toe te passen is. De basis van deze look wordt gemaakt door betonlook tegels. Dit kunnen licht grijs tot donkergrijze tegels zijn. We zien dat dit vaak gecombineerd wordt met lichte of houten badkamermeubels wat een fris contrast vormt met het beton.

Landelijke badkamer

Als je op zoek bent naar een warme en gezellige sfeer is een landelijke badkamer een goede keus. De badkamerstijl is heel veelzijdig. Je kan heel eenvoudig hierbij de moderne kant opgaan door gebruik te maken van houtlook tegels met een inloopdouche en strakke design kranen. Juist door te combineren blijft het een frisse moderne sfeer. Vooral de combinatie van hout en beton zorgt voor een warme sfeer.

Wat is jouw ideale badkamer?

Hoe komt jouw nieuwe badkamer eruit te zien? Ben je eerst benieuwd hoe jouw ideeën staan in jouw ruimte? Plan dan een afspraak in met één van onze adviseurs. Hij of zij maakt een 3D-ontwerp op maat zodat je meteen een idee hebt of de door jou gekozen kleuren ook inderdaad passen bij de rest van de ruimte.

Moderne badkamer

Industriële badkamer

Betonlook badkamer

Landelijke badkamer

1