&noscript=1 />

Over Sani4all

Sani4all is dé specialist op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Dankzij onze uitstekende service en het ruime assortiment waan je je in een badkamerspeciaalzaak. Je geniet bij ons van de zekerheid van alles onder één dak en ervaart het gemak van onze totaalaanpak zodat jij 100% tevreden bent. Sani4all is verrassend anders voor iedereen. Dat wil zeggen: écht iedereen kan bij ons slagen. Wij hebben vestigingen verdeeld over Nederland zitten. Doordat wij de gehele keten in handen hebben, hebben we de volledige controle en kunnen we ook de gemaakte afspraken goed nakomen.

Maak kennis met Sani4all

Iedereen heeft recht op een badkamer voor hygiëne en mentaal herstel. Sani4all wil dit, ongeacht het budget, toegankelijk maken voor iedereen. Wij maken jouw badkamerdromen betaalbaar, wat de persoonlijke wensen ook zijn. Bij ons vind je een uitgebreide collectie aan badkamers, toiletten, wastafels, kranen en baden. Doordat wij scherp en voordelig grote voorraden inkopen, de showrooms effectief inrichten en een groeiend aantal winkels hebben, profiteer je bij ons van de beste prijzen. Daarentegen bieden wij wel uitstekende service, persoonlijk en deskundig advies en professionele montage. Bezoek onze showroom voor moderne badmeubelen, badkamerkasten, douchewanden en nog veel meer. Je kunt bij ons een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen.

Sani4All badkamers HQ0260
Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-

Wanneer je veel tijd gestoken hebt in het uitzoeken van alle producten voor in je nieuwe badkamer, wil je natuurlijk zien hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. Daarom nemen onze adviseurs de tijd voor je om een 3D ontwerp t.w.v. € 150,- te maken. Helemaal gratis en op maat. Zo zie je direct hoe jouw droombadkamer eruit komt te zien! Liever zelf een 3D ontwerp maken? Dat doe je hier.

Vakkundige montageservice

Om ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent, werkt Sani4all uitsluitend met erkende, ervaren en professionele monteurs. Deze monteurs zijn al geruime tijd aan de organisatie verbonden, zodat wij blindelings vertrouwen op hun kunde. Zo heb je volledige garantie op het eindresultaat. Weten wat onze monteurs al gerealiseerd hebben? Bekijk onze opgeleverde werken!

5 jaar garantie op jouw badkamer

Dit is bij ons de standaard. Naast de complete badkamer, krijg je op alle andere producten zoals accessoires, standaard  5 jaar garantie. Zo kun je langer genieten van je nieuwe badkamer of toilet. Dit geldt niet voor de montage, dit is uitgesloten van garantie door Sani4all en wordt samen met de monteur besproken.

43 A-merken in ons assortiment

Alleen het allerbeste in sanitair, kranen, tegels, radiatoren en accessoires nemen we op in ons assortiment. We hebben bij Sani4all daarom 43 A-merken in het uitgebreide aanbod, die comfort en uitstraling hebben en uiteraard een lange levensduur hebben. Ontdek in onze showrooms de merken die wij voeren.